Hranite se zdravo u restoranu Kontakt iz Beograda sa posebnim popustima do 15% i FitPass karticom


U kojoj meri je bitna zdrava ishrana, za bilo koje starosno doba, vremenski period ili naš subjektivni osećaj o namirnicama koje unosimo, govori o tome da je hrana kao takva najveći regulator našeg metabolizma. Restoran ”Kontakt” i njegov koncept poslovanja se bazira na tome da po pristupačnim cenama u veoma prijatnom ambijentu svi gosti mogu uživati u zdravoj i ukusnoj hrani. Jelovnik restorana je sastavio profesor gastronomije, pa su, između ostalog, obroci izbalansirani tako da zadovoljavaju potrebe profesionalnih i rekreativnih sportista, i bilo koga ko želi zdravo da se hrani.

 

Kontakt restoran je uspeo da zdravu hranu predstavi ukusnom. Način na koji se namirnice pripremaju utiče i na njihov nutritivni sastav, a sa odabranim sastojcima dobijaju se visokoproteinski obroci sa dobrim mastima, ugljenim hidratima i sačuvanim nutritivnim vrednostima. Pored hrane, možete uživati u detoks i proteinskim napicima.

 

Neki od specijaliteta koje možete probati u Kontakt restoranu su:

 

1. Biftek Kontakt;

2. Pileći file sa mocarelom;

3. Miks kobasica (miks konjskih i junećih kobasica);

4. Proteinski omlet;

5. Carpaccio losos;

6. Pita sa višnjom i aromatičnom jabukom.

 

Restoran Kontakt svim FitPass korisnicima omogućava 10% popusta radnim danima, a 15% popusta vikendom na celokupnu porudžbinu, odnosno kompletan meni. Dovoljno je da prilikom plaćanja računa pokažete svoju karticu i identifikacioni dokument, pa će vam popust biti obračunat.

 

Prilikom poručivanja porudžbine, u toku same dostave pokažite kuriru karticu i dokument i popust će vam, takođe, biti obračunat. Omogućena je i besplatna dostava za sve porudžbine preko 1000 dinara.

 

Uživajte u ukusnim, svežim i prevashodno zdravim poslasticama restorana Kontakt. Nalaze se u prijatnom, renoviranom ambijentu u ulici Lazarevićeva 5 na Vračaru, sa rezervisanim parking mestom za vaše vozilo. Radno vreme je od 08h do 23h, a nedeljom od 12h do 20h.

 

 

 

Ukoliko želite da ih kontaktirate za bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili eventualnu sugestiju, možete im se obratiti putem sledećih brojeva telefona:
+ 381 11 3345 842
+ 381 63 826 1825

Takođe, na raspolaganju vam stoji i e-mail adresa: kontaktrestoranbeograd@gmail.com

Učinite nešto dobro za sebe i druge, promenite životni stil. Sa vašom FitPass karticom u restoranu Kontakt, svaki obrok će vam predstavljati zadovoljstvo i pametno utrošeno vreme na zdrave navike.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.