Informacije vezane za odmrzavanje članarina


Dragi naši FitPass korisnici,

 

Budući da se situacija sa pandemijom iz dana u dan smiruje, sve je bolja kolektivna zdravstvena slika i Vlada Republike Srbije koriguje svoje mere, FitPass će nastaviti regularno sa radom od danas!

 

Odmrzavanje članarina će se sprovesti u sredu, tako da će od 23. decembra biti ponovno aktivne sve FitPass članarine. 

 

Svim korisnicima će se pojaviti produžetak na korisničkom profilu za onoliko dana koliko su članarine bile zamrznute, u okviru kojih će moći da iskoriste onoliko termina koliko im je bilo na stanju 5. decembra kada su članarine bile zamrznute.

 

Oni korisnici kojima je datum aktivacije članarine bio nakon 5. decembra, ista će im biti aktivirana 23. decembra bez mogućnosti odlaganja ovog datuma.

 

Svi oni kojima ne odgovara datum odmrzavanja mogu tražiti povraćaj novca, a takođe i za sva dodatna tehnička pitanja i detalje oko članarina na raspolaganju je naša korisnička podrška putem maila kontakt@fitpass.rs.

 

Zahvaljujemo se svim našim korisnicima na strpljenju i zajedničkim naporima da se što više smanji rizik od bolesti.

 

Vaš FitPass

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.