Iskoristite akciju za Dan zaljubljenih i trenirajte zajedno sa voljenom osobom


Dan zaljubljenih ili 14. februar je datum koji se obeležava širom sveta kao praznik ljubavi i prijateljstva tokom kojeg se poklanjaju najrazličitija iznenađenja.

FitPass će ovog Dana zaljubljenih sve nove i postojeće korisnike iznenaditi, tako što će uz jednu kupljenu karticu pokloniti još jednu iz istog paketa GRATIS ukoliko je u pitanju jednomesečni paket (Basic, Classic, Premium), dok će uz jednu kupljenu FitPass karticu iz istog tromesečnog paketa pokloniti 50% popusta na kupovinu tromesečnog paketa (Classic S). S obzirom na to da je ceo praznik u duhu poklanjanja, vodite računa o tačnosti adrese za slanje poklona prilikom unošenja podataka za dodatnu karticu. Rok za prijavu je 24h (do 14.02. u ponoć), a za uplatu 7 dana od registracije.*

Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada, se ne mogu obračunati na ovaj popust u sklopu Dana zaljubljenih (sistem preporuke, kodovi, vaučeri…).**

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu.

Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike, pri čemu nije potrebna ponovna registracija (ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali), već je potrebno da izaberete opciju ’’Produži članarinu’’, zatim paket koji se nalazi u sklopu akcije. Potom, unesite podatke osobe kojoj poklanjate karticu (ukoliko je novi korisnik obratite pažnju na njegove lične podatke, tačnu adresu, način preuzimanja, odnosno isporuke na željenu adresu. E-mail adresa novog korisnika ne sme postojati u FitPass bazi. Ukoliko poklanjate karticu već postojećem FitPass korisniku, potrebno je uneti broj njegove kartice).

Svaki postojeći korisnik kojem ističe članarina nakon 28. februara (uključujući i 28. februar) neće biti u mogućnosti da iskoristi akciju za Dan zaljubljenih. To važi i za dodatnog korisnika za kojeg je namenjena poklon kartica (ukoliko ta osoba već ima karticu, potrebno je uneti broj njene kartice).

* Akcija se NE odnosi na šestomesečne i godišnje pakete.

** S obzirom na neradne dane povodom predstojećih praznika, sve uplate koje izvršite 15, 16, 17. i 18. februara biće evidentirane i obrađene u ponedeljak 19.02. Tek po evidentiranoj uplati možete očekivati obnovu Vaše članarine, odnosno izradu FitPass kartice. Dostavljanje dokaza o izvršenoj uplati ne ubrzava proces obrade Vaše uplate. Takođe, ukoliko 14.02. i 17.02. izvršite uplatu u našem prodajnom mestu (TC City Passage) na licu mesta ćete dobiti FitPass kartice ili obnovu članarine za postojeću.

Zajedno trenirajte uz FitPass karticu i uživajte sa vašom voljenom osobom!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.