la casa del burrito

La casa del Burrito ti daje 15% popusta na kupovinu!



La casa del Burrito je krenuo kao prvi burito bar u Nišu, gde su motivisani mladi ljudi želeli da obogate gastro ponudu grada novim ukusima. Nakon Niša otvaraju lokal i u Beogradu gde sada u oba grada možete uživati u autentičnoj meksičkoj hrani, pripremanoj po tradicionalnim receptima, i to uz popust od 15% popusta na ceo iznos računa ukoliko imate aktivnu Fitpass članarinu. Popust važi na kupovinu u radnjama, a ostvarujte ga tako što ćete prodavcu na kasi pokazati svoju Fitpass aplikaciju.

Rsz 68 1

Zato ako ste u Beogradu ili Nišu i želite da se nagradite ukusnim obrokom nakon treninga, svratite do La casa del Burrito, naćićete ih:

  • U Beogradu u Makedonskoj 11
  • U Nišu u TC Delta Planet, I sprat

Da vidite meni i budete u toku sa ponudom, bacite pogled na njihovu Instagram stranicu.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.