Neka vaš osmeh zablista uz Ola smile i FitPass karticu!


Uvek nam je zadovoljstvo da iskustvo korišćenja Fitpass aktivne članarinepoboljšamo na najkvalitetniji mogući način. Stoga, sklopili smo saradnju sa partnerom koji će svim pripadnicama nežnijeg pola svavkodnevicu ulepšati i olakšati, a negu i lepotu podići na viši nivo.

Zašto Ola Smile?

Profesionalna olovka za izbeljivanje zuba visokog kvaliteta – neverovatno efikasna i povoljna, predstavlja pravo rešenje za potpuno bezbedno i brzo izbeljivanje tvojih zuba! Idealna je za svaku tašnu ili džep, a njeno nanošenje posle obroka, kafe ili vina vraća tvom osmehu blistavost i belinu! U svakoj situaciji! Ola Whitening Pen je definitivno proizvod koji više od 60.000 zadovoljnih korisnika svuda nosi sa sobom i privlači zadivljene poglede!

Bitno je da znate:

Dugo i pažljivo su proučavali želje i potrebe potrošača uz pomoć kojih su kreirali potpuno bezbedno i efikasno rešenje za profesionalno izbeljivanje zuba kod kuće.

Njihovi proizvodi su izrađeni od prirodnih sastojaka i bilja, potpuno bezbedni za upotrebu, bez glutena, agresivnih i toksičnih supstanci, testirani i sertifikovani od strane Ministarstva zdravlja. Ola setovi su klinički testirani proizvodi, koji dejstvom elemenata LED svetlosti i profesionalnog gela veoma efikasno izbeljuju zube i vraćaju prirodnu belinu zubima. Na ovakav način napadaju se i eliminišu naslage uslovljene genetikom, navikama kao što su pušenje, konzumacija pića ili hrane koji utiču na obojenost zuba. Ova kompanija ponosna je na hiljade zadovoljnih korisnika koji su postigli neverovatne rezultate! Ovaj uspeh je motiv da nastave da razvijaju paletu fantastičnih proizvoda koji su tu u cilju da svet učine srećnijim i lepšim mestom za život u kome beli osmeh caruje!

Za svega 16 minuta, dok otkucaš par poruka ili čekiraš društvene mreže, Ola radi u korist najlepšeg osmeha koji ti je IKADA krasio lice!

Uštedi vreme, novac i tvoje raspoloženje! Fantastično rešenje za izbeljivanje zuba je upravo inovativni, klinički testiran i pouzdan Ola USB uređaj koji dokazano daje maksimalne rezultate!

Svi vlasnici Fitpass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust i to:

15% popusta na sve proizvode uz kod OLAFIT koji se popunjava prilikom porudžbine na sajtu www.olasmilenow.com/sr Pakete koje možete nabaviti po specijalnom popustu su OLA led set sa dve olovke i OLA led set sa tri olovke.

Zdravlje i lepota na prvom mestu

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti na njihovim digitalnim platformama (Facebook i Instagram), a komentari zadovoljnih korisnika su dovoljan dokaz o uspešnosti ovakvog jedno inovativnog i pre svega – zdravog proizvoda.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.