Nikad nije kasno da počneš sa treningom i skineš taj prokleti višak masnih naslaga


Možda, sa druge strane, želiš da nabaciš koji kilogram, mišićnu masu ili samo želiš da održiš kondiciju i aktivan način života? Pogotovo kad je pred našim pragom sezona odmora, morskih avantura i zabave – leto!

Za tebe smo spremili specijalan promo kod LETO22 sa kojim možeš da ostvariš 20% popusta na sve jednomesečne članarine!

Nije važno da li tek počinješ da treniraš ili si već aktivni član FitPass zajednice, tvoja volja i želja za treningom je uvek dobrodošla.

Ako želiš da poradiš na svojoj snazi ili mišićima, kondiciji ili okretnosti, ako ti je potrebno da osvežiš svoje raspoloženje i poboljšaš zdravlje ili ti je jednostavno potrebna relaksacija  i druženje – sa samo jednom FitPass članarinom na raspolaganju su ti stotine sportskih objekata u Srbiji gde svoj duh i telo možeš da dovedeš do savršenstva.

 

Pogledaj neke od najpopularnijih sportskih objekata u Beogradu i Novom Sadu

Ahilej, lanac teretana u Beogradu je uvek spreman da ti pruži najbolju opremu za trening sa kojom možeš da povećaš svoju mišićnu masu i snagu.

U Mega Gym lancu teretana možeš da se osloniš na odličnu opremljenost, prostor i osoblje što će te motivisati da redovnim treningom poboljšaš svoje opšte zdravlje i raspoloženje.

Za ljubitelje brzog pulsa i kardio treninga, u Athletic’s Gym objektima možeš lako da probudiš svoju uspavanu kondiciju i da poradiš na pokretljivosti i gipkosti celog tela uz aerobik treninge.

Plivanje je aktivnost koja aktivira celo telo! Možeš i da uživaš i da treniraš na bazenu u isto vreme, a uz FitPass članarinu vrata su ti uvek otvorena kod SRC 11. April na Novom Beogradu.

Pored odlične teretane, opreme, tegova i treninga, Imperial Gym u svojoj ponudi ima i časove Hatha Yoge gde možeš da se opustiš i, pored tela, da aktiviraš i svoj um.

Pored njih, u sistemu imamo još stotine sportski objekata gde možeš da treniraš ili da se opustiš. Pogledaj celu ponudu na sajtu https://fitpass.rs/objekti.

 

 

Obrati pažnju: Popust može da se iskoristi prilikom kupovine jednomesečne članarine, i to samo jednom, u periodu od 1. do 30. juna 2022. godine. Obračunava se odmah, čim upišeš promo kod u delu gde se kupuje članarina. Popust se ne može kombinovati sa drugim promo kodovima i popustima. 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.