Nova dimenzija treniranja sa FitPass Studio aplikacijom!


Stigao je najbolji način treniranja u Srbiji! FitPass Studio aplikacija za vežbanje je produžetak naše vizije kojom omogućavamo najveću slobodu treniranja do sada. Pored mogućnosti vežbanja u više od 600 sportskih objekata, sa našom aplikacijom za vežbanje moći ćete da trenirate bilo gde i bilo kada, uz programe treninga, praćenje rezultata i komunikaciju sa prijateljima.

​​

Bilo da se bavite bodibildingom, jogom, crossfitom ili ste početnik koji želi da uđe u svet fitnesa, a ne zna odakle da krene, uz samo nekoliko klikova svoj telefon možete pretvoriti u digitalnog trenera koji će vam pomoći prilikom vežbanja kod kuće, u teretani ili na bilo kom drugom mestu.

FitPass Studio aplikacija za vežbanje vam omogućava pristup različitim programima, kao i treninzima i vežbama sa ili bez dodatne opreme. U nastavku saznajte koje sve mogućnosti naša aplikacija za vežbanje pruža.

Izgovorima je sada zaista došao kraj!

 

Upoznaj se s aplikacijom

 

Upoznavanje funkcionalnosti aplikacije, će vam pomoći da pronađete najbolji način treniranja prema vašim senzibilitetima, bilo da se radi o višenedeljnim programima, treninzima ili pojedinačnim vežbama. Moći ćete da napravite svoj plan vežbanja kombinacijom različitih aktivnosti, da pratite napredak kroz vreme, da delite aktivnosti sa prijateljima kao i da zajedno trenirate. 

Na “Početnoj” strani ćete imati pregled vaših aktivnosti kao i ostvarenih rezultata. “Novosti” sekcija je društveni deo FitPass Studio aplikacije, koja će vam omogućiti da pratite i komentarišete aktivnosti vaših prijatelja. Kako biste uvek imali pregled i plan treninga, “Dnevnik” opcija će vam u vidu kalendara olakšati da zabeležite treninge, vodite raspored i evidenciju vežbanja.

Osim treninga i programa koji su dostupni u aplikaciji, u svoj “Dnevnik” moći ćete da unesete sve svoje dnevne aktivnosti poput šetnje, trčanja, biciklizma ili bilo kog drugog sporta. „Trener“ sekcija je naš omiljeni deo, s obzirom da se tu nalaze svi programi, treninzi, vežbe i video časovi.

Programi

 

Ukoliko želite da započnete višenedeljni izazov u bilo kojoj disciplini koju volite, ova sekcija je pravi izbor za vas. Trenutno je dostupno više od 30 programa u skladu sa Vašim postavljenim ciljevima, nivou spremnosti (početni, srednji, napredni nivo), sa opremom ili bez.

 

Treninzi

 

U sekciji “Treninzi” očekuje vas spisak vežbi sa predloženim brojem ponavljanja, koje su podeljene po tipovima treninga i mišićnim grupama na koje želite da sa fokusirate, kao i prema nivou spremnosti. Treninzi iz aplikacije pružaju fleksibilnost i slobodu prilikom odabira dnevnog treninga u teretani ili na bilo kojoj drugoj lokaciji.

 

Vežbe

 

Skup preko 500 pojedinačnih vežbi se nalazi baš ovde. Uz naše demonstrativne videe, sada možete vežbati na ispravan način gde god da se nalazite.

 

Video časovi

 

Sekcija vođenih časova će uskoro biti dostupna. Bićete u mogućnosti da uz pratnju trenera odradite celokupan trening za raličite grupe mišića  u trajanju od 30 ili 45 minuta.
Ukoliko niste FitPass korisnik, registrujte se besplatno već danas i osetite novu dimenziju treninga.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.