Ostvarite popust od 10% na zdrave i ukusne Moje salate samo sa vašom FitPass karticom


Zdrava ishrana nije više samo puka fraza, već je postala imperativ u današnjem, ubrzanom tempu življenja. Da li vam je poznata situacija u kojoj se svakog radnog dana pitate šta ćete jesti na poslu? Dosta vremena i energije je potrebno pri odluci čime ćete baš danas popuniti svoj jelovnik, a da istovremeno pazite na izbalansiranu i zdravu ishranu. Moja salata je rezultat rada i truda koji je uložen u kreiranje ukusnih i hranljivih obroka koji će zameniti sve ono što vam ne prija, ali ste u žurbi prinuđeni da unosite u svoj organizam. FitPass sistem uvek podržava dobre odluke, a izbalansirana ishrana je među najvažnijima.

 

Šta je ”Moja salata” i kako funkcioniše?

 

”Moja salata” je nastala 2017. godine sa ciljem da svaki obrok napravite sami u skladu sa namirnicama koje smete da koristite u ishrani, namirnicama koje istovremeno volite, a koje su poželjne na svakom jelovniku. Zvuči vam zanimljivo? Nastavite dalje sa čitanjem.

”Moja salata” zapravo predstavlja destinaciju za zdrave obroke, koncept otvorene kuhinje koja se zasniva na ukusnim salatama sa što više organske i sirove hrane koja se priprema pred vama.

 

 

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta prilikom naručivanja željenog obroka. Odnose se na gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama. Dovoljno je da prilikom plaćanja računa pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Preporuke salata koje možete probati:

 

· Vegan mix – mix zelenih salata, tofu sir, bundevino seme, kus kus…

· Energy mix – brokoli, kukuruz, piletina, halapenjo sos…

· Julije Cezar – pančeta, jaja, suve smokve, Julije Cezar sos…

· Novi Meksiko – tortilja čips, crveni pasulj, kikiriki sos…

 

 

Takođe, u ponudi imate i jutarnje, musli obroke (raspberry power, banana fantasy…), kao i mogućnost da sami napravite svoju salatu u 4 koraka!

Nalaze se u prijatnom ambijentu u ulici Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu. Radno vreme je ponedeljak – subota od 8h do 21h.

Pored zvaničnog sajta,  svoju salatu možete naručiti na broj telefona 064/511-50-54. Takođe, na raspolaganju su vam društvene mreže Instagram i Facebook.

 

‘’Moja salata’’ već opravdava kvalitet i profesionalnost, a zadovoljni kupci svoje pozitivne komentare baziraju na velikim, obilnim i ukusnim porcijama koje su istovremeno zdrave i hranljive. Uživanje ne samo u izgledu, već i u ukusu je zagarantovano, a sa FitPass karticom takav hedonizam možete sebi svakodnevno priuštiti.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.