Ove kompanije su pioniri u pružanju benefita svojim zaposlenima u Srbiji


Sve je veći broj uspešnih kompanija koje shvataju da su zaposleni ključni deo njihovog sistema i razlog zbog kog njihova organizacija raste i napreduje. Samim tim, lako je zaključiti da je način na koji kompanije tretiraju svoje zaposlene presudan za postizanje dugoročnih ciljeva, a benefiti sjajan alat za njihovo motivisanje.

Šta su personalizovani benefiti i šta donose?

Pogodnosti i benefiti su važni, posebno ako su prilagođeni svakom od nas! Ako ste se pitali šta tačno podrazumeva termin benefiti i pogodnosti na poslu, važno je napomenuti da se oni pružaju zaposlenima preko plata i dnevnica. Benefiti mogu biti razni i mogu uključivati zdravstveno osiguranje, zdravstvene pogodnosti, dodatne dane godišnjeg odmora, podelu extra dobiti, itd…

Zašto su benefiti za zaposlene važni, posebno danas?

Ovi elementi kompenzacije, a koji se ne odnose samo na platu, imaju potencijal da naprave stvarnu razliku u zapošljavanju i zadržavanju ljudi, posebno na konkurentnom tržištu današnjice. 64% milenijalaca kaže da su benefiti izuzetno ili veoma važni za lojalnost kompaniji.

Kroz benefite se neguje zdrava ravnotežu između poslovnog i privatnog života, a zaposleni stiču utisak da neko ulaže i brine o njihovoj budućnosti. 

 

Zašto je Fitpass članarina jedan od omijenih benefita među zaposlenima?

Nakon što većina nas provede ceo dan ispred računara, dobro je „razbistriti glavu” odlaskom na fitnes, plivanje, jogu, pilates ili bilo koju drugu sportsku aktivnost koju volite. Fitpass kao sveobuhvatna sportska članarina motiviše svoje korisnike na fizičku aktivnost tako što pruža mogućnost korišćenja brojnih sportskih usluga u još brojnijim sportskim objektima po celoj Srbiji (preko 600), a sve putem jedne članarine. Ne postoji lakši način da se podrže najrazličitiji sportski afiniteti i želje zaposlenih da ostanu u formi od toga da im se da potpuna sloboda i fleksibilnost treniranja.

Još jedna sjajna stvar u vezi sa Fitpass članarinom su dodatni popusti na brojne proizvode i usluge širom Srbije, gde je uz Fitpass moguće ostvariti popust od 10 do 50% na iznos računa. 

Fitpass ne promoviše i ne motiviše zaposlene samo na fizičku aktivnost, već i na balansiranu ishranu, zbog čega je zapravo mnogo više od članarine za teretanu. Fitpass radi na sveopštoj promociji sporta i zdravlja, a danas nam je svima, upravo to, više nego potrebno.

Neke od kompanija koje nude Fitpass kao jedan od benefita i ujedno prednjače kada su u pitanju dodatne pogodnosti za zaposlene su: Telenor, Continental Automotive, Banca Intesa, A1, CPA Global, MaxBet, Heineken, Siemens, Marbo, Levi 9, Petro Hemija, BlackRock, Mitto Technologies, FIS Global, PwC, Decathlon, Ericsson, TeleSign, Kuehne Nagel, EY, Nutanix, GEODIS, Engineering software lab, Mobi Banka, Jaggaer itd.

Zašto je Fitpass članarina jedan od omijenih benefita među poslodavcima?

Benefiti ne samo da pozitivno utiču na raspoloženje i elan zaposlenih, već pozitivno utiču i na funkcionisanje organizacije u smislu profita i efikasnosti poslovanja. Zdraviji zaposleni znače smanjene troškove zdravstvene zaštite za svaku organizaciju, a zaposleni sa manjim zdravstvenim rizicima odlaze ređe na bolovanja, motivisani da daju sve od sebe na poslu, svaki dan.

I za kraj, koje vrste pogodnosti i benefita nudi vaša kompanija?

Ukoliko želite da vašim zaposlenima omogućite Fitpass, unesite svoje podatke na ovoj stranici i naš prodajni tim će vas ubrzo kontaktirati.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.