1697024720192404

Popusti na usluge LuxSpa iz Novog Sada


Dragi Novosađani, vi koji se tako osećate ili ste u poseti, a imate aktivnu Fitpass članarinu, ne propustite priliku da posetite LuxSpa, koji vam je spremio 10% popusta na sve svoje usluge! Sve što je potrebno jeste da im tokom posete pokažete svoju aktivnu Fitpass članarinu u aplikaciji.

Nalaze se na dve lokacije:

📍LuxSpa spa centar – Trg Komenskog 6, Novi Sad

📍LuxSpa massage center – Vase Pelagića 14, Novi Sad

1697024758838871

Profesionalno, ljubazno i uvek raspoloženo osoblje LuxSpa centra zaduženo je da svaku vašu posetu pretvori u jedinstveno iskustvo.

Spa će vam pomoći da se relaksirate, opustite telo i umirite misli. Tu je i mogućnost zakupa prostor spa centra na 2h, 3h ili 4h sa masažama ili bez.

U ponudi imaju i različite vrste masaža, sa čokoladom, zlatom ili svećama, za one koji bi da probaju nešto novo. Ako vam se svide, kod njih možete kupiti i poklon vaučere za različite prilike, sigurni da sa ovakvim izborom nećete pogrešiti. Kompletnu ponudu vaučera možete pogledati ovde.

Kontakt telefon za informacije i rezervacije: 064/41-2222-4.

Kompletnu ponudu i cenovnik paketa možete pogledati na linku: www.luxspa.rs/cenovnik


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.