Popust na usluge – Stomatološka ordinacija 3Dentista


Korisnicima FitPass članarine stomatološka ordinacija “3Dentista” daje popust od 50% na uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga i na kućno beljenje zuba, 20% popusta na usluge konzervativne stomatologije i 10% popusta na usluge protetike i oralne hirurgije.

Ordinacija “3Dentista” pruža usluge iz oblasti preventivne stomatologije, oralne hirurgije, implantologije, protetike, estetske stomatologije, bolesti zuba.

“Članovima našeg tima ne predstavljate “još jedan projekat”, posetite nas i dozvolite nam da Vam se posvetimo, a uz FitPass članarinu to je još lakše. Napravićemo za Vas detaljan plan terapije.”

Ordinacija se nalazi na Novom Beogradu u ulici Antifašističke borbe 37, a pregled možete zakazati na broj telefona 066/401 881 i 011/436 0 365 i putem e-mail adrese tridentista@gmail.com. O ordinaciji se možete detaljnije informisati na sajtu 3dentista.com

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.