MFV1087

Popust od 10% u Beofizio centru


Danas se sve više nas suočava sa raznim tegobama koje dolaze kao posledica dugotrajnog sedenja. Najčešće su to bolovi u leđima i vratu. Ima i onih koji su pak baveći se nekom fizičkom aktivnošću zadobili povredu koju je potrebno tretirati na pravi način. Zato nas raduje što je Beofizio centar postao deo Fitpass kluba.

Šta to znači za vas?

Provereni kvalitet i posvećenost visokoobrazovanih fizioterapeuta, trenera i doktora specijalista koji su tu pomognu u razvoju zdravih navika i da na taj način preveniraju nastanak različitih bolesti i povreda. Ukoliko do povreda ili tegoba ipak dođe, tu su da pruže adekvatan tretman i lečenje. Za sve aktivne korisnike Fitpass članarine, Beofizio je obezbedio popust od 10% na:

  • Fizikalnu terapiju
  • Indiba terapiju
  • Kinezi terapiju
  • Individualne treninge

Dovoljno je samo da prilikom posete pokažete svoju aplikaciju sa aktivnom Fitpass članarinom.

Beofizio vezbe

U Beofizio centru možete zakazati i specijalistički pregled fizijatra i ortopeda, fizikalnu i Indiba terapiju, masaže, ali i raditi sa obučenim trenerima vežbe za bol u leđima i vratu, skoliozu i kifozu, treninge prilagođene rehabilitaciji nakon povreda i operacija kao i treninge za sportiste i rekreativce, kao i kiropraktiku.

Kako do njih?

Beofizio se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Vladimira Popovića 50. Pre odlaska najbolje je da se javite na +381 69 2773883 kako biste zakazali termin. Za sve ostale informacije možete se obratiti na: office@beofizio.rs, a tu je i njihova Instagram strana.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.