Pexels Cats Coming 406152 1

Popust od 30% u Dr Gifing ordinaciji


Ordinacija dr Gifing postoji od 2003. godine.

Ordinacija je nastala kao dijagnostički centar koji se baci anti-age medicinom, tj usporavanjem procesa starenja. Narednih godina centar se posvećuje prevenciji i terapiji gojaznosti, kao i metaboličkih sindroma i na kraju usmerava ka kompletnoj preventivnoj medicini.

Program ishrane dr Gifing je patentiran 2007 godine, pod nazivom Hrono-nutricija dr Gifing. Više od 60.000 pacijenata je testirano u centru.

30% popusta uz Fitpass članarinu
u ordinaciji Dr Gifing na:

  • Nutricionistički pregled
  • Metabolički pregled
  • Preventivni pregled dr Gifing

Osim programa ishrane, ordinacija dr Gifing pruža brojne druge usluge, koje se koriste u preventivne i dijagnostičke svrhe: CCM (kalorimetrija), test intolerancije na hranu, merenje sastava tela, TMG (tenziomiografija), bioidentični hormoni, slobodni radikali i oksidativni stres, program odvikavanja od pušenja.

Fitpass je započeo saradnju sa Ordinacijom opšte medicine Dr Gifing  kako bi svojim korisnicima obezbedio lakši put ka vođenju zdravog života.

Više o Dr Gifing ordinaciji i pregledima možete pogledati ovde ili ih kontaktirajte putem telefona 011/635-0-635. 

Dr Gifing nutricionizam 2

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.