Team Building Relax U Prirodi

Posebne pogodnosi u Maglian Campus-u na Divčibarama za Fitpass korisnike


Kad god da odete na Divčibare, nećete pogrešiti. Puno sunca, puno hlada,
čist vazduh, šetnje među borovima, odlična hrana i opuštanje. Zato vam predlažemo da posetite jedinstveni Maglian kampus na Divčibarama. Kombinujte aktivni odmor sa porodičnim uživanjem u prirodi. Ili odmor uz povremene radne obaveze (kažu da se to sad zove “workation”). Tu su i game zona za decu, SPA relax za odrasle, šumska plaža (platforme u šumi za odmor i uživanje), co-working prostor u lobby baru.

U Maglian Campus-u, jedinstvenom co-working i co-living prostoru za timove i pojedinice uz aktivnu Fitpass članarinu imaćete sledeće pogodnosti:

  • Izbor – upgrade sobe ili besplatni aranžmani za decu do 12 godina u
    pratnji dva roditelja
  • 10% popusta na A la Card porudžbine i piće u restoranu
  • Gratis eBike turističku turu Dva vrha
  • Gratis SPA termin

Da biste ostvarili pogodnosti potrebno je da prilikom rezervacije naglasite da imate aktivnu Fitpass članarinu, i kupljeni aranžman 2+ noćenja. Vašu članarinu ćete pokazati u aplikaciji, po dolasku.

Popust u restoranu se ostvaruje pokazivanjem aktivne članarine u Fitpass aplikaciji. Benefiti se mogu koristiti neograničeno tokom svakog dolaska u Maglian u julu i avgustu 2023. godine.

Centralni događaj svakog dana je vođena avanturistička šetnja – planinarenje šumskim stazama Divčibara. U šetnjama ćete moći da otkrijete skrivene bisere Divčibara: Tri vodopada na Stražarskom potoku, Vražji vir, Strmu kosu, Mali Golubac i napušteni rudnik, kanjon Bukovske reke, Mali Maljen, kanjon Crne reke, Pejar, Veliko brdo.

Za sva dodatna pitanja o cenama, rezervaciji i sl. kontaktirajte Maglian centar putem telefona 060 365 24 80 ili se informišite na Maglian sajtu, a tu je i njihova Instagram strana za više detalja o samom centru.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.