374331337

Posebne pogodnosi u Maglian Campus-u na Divčibarama za Fitpass korisnike


Na samo 90 minuta od Novog Beograda nalazi pravi mali planinski raj. Razloga da napravite izlet iz grada ima mnogo, a Maglian je prava destinacija za one koji bi da predahno od redovnih obaveza i iskoriste zimsku sezonu da uživaju, napune baterije i odmore glavu.

U Maglianu Vas čekaju ljubazni domaćini, odlična hrana i sjajan smeštaj. Nemojte propustiti organizovane šetnje. Na Divčibarama ima preko 150km šumskih staza i puteva tako da vam neće biti dosadno.

Posle ručka uživajte u dobroj knjizi ili filmu, domaćim slatkišima, zimskom punču, sjajnom izboru lokalnih vina i čajeva. Sauna i topla kupka treba da Vas pripreme za udoban san.

A za sve korisnike Fitpass-a Maglian vam poklanja vaučere od 1.000 dinara po odrasloj osobi po noći uz svaki kupljeni aranžman u Maglian Campusu. Vaučere možete iskoristiti samo u vanpansionskoj potrošnji (restoran, vinski bar, SPA, aktivnosti).

Da biste podigli poklon potrebno je da prilikom prijave pokažete da imate aktivnu Fitpass članarinu. Vaučeri se mogu koristiti uz aranžmane do kraja marta 2024. osim za Sretenje.

Za sva dodatna pitanja o cenama, rezervaciji i sl. kontaktirajte Maglian centar putem telefona 060 365 24 80 ili se informišite na Maglian sajtu, a tu je i njihova Instagram strana za više detalja o samom centru.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.