Posebni popusti sa vašom FitPass članarinom samo u Zepter International!


Na spomen brenda Zepter, prva asocijacija jesu fantastičan kvalitet i profesionalnost. Da ne spominjemo momenat tradicije koja decenijama stoji uz njihovo ime. Zadovoljstvo nam je da predstavimo novog partnera našeg FitPass kluba, koji je ovog puta spremio posebna iznenađenja za sve naše korisnike!

 

Zašto baš Zepter?

 

Kompanija Zepter International, sa tradicijom dugom 33 godine, usmerena je na ono naše najvrednije – zdravlje. Preko 80 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta govore u prilog toj činjenici. I verujemo da primer njihovog uspešnog poslovanja i društveno-odgovorno ponašanje predstavljaju uzor brojnim pojedincima i kompanijama ne samo kod nas, već i na ostalim kontinentima. Ne postoji osoba (barem u našoj zemlji i regionu) koja nije čula za sjajne Zepter proizvode. Štaviše, oni su rezultat višegodišnjih naučnih istraživanja i poseduju svetski relevantne sertifikate. Superioran kvalitet, napredne tehnologije, inovativnost i originalan dizajn, svrstavaju ih u klasu premium proizvoda. Sa devizom da pravo na zdravlje pripada svima, oni su i dalje lideri u sferi određenih grupa proizvoda i usluga.

 

U moru fantastičnih proizvoda, izdvojili bismo najtraženije, čija popularnost godinama ne jenjava:

 

#1 Zepter Edel Wasser je pametan sistem za prečišćavanje vode koji štiti vaše zdravlje i okolinu na pametan način. Štedi vaš novac i predstavlja vaš izvor čiste pijaće vode. Pritom, svojim kompaktnim i lepim dizajnom, uklapa se u svačiji dom.

 

 

 

 

 

#2 Bioptron je i te kako poznat proizvod koji je našao svoju primenu u profesionalnim uslovima u bolnicama, specijalizovanim ustanovama, sportskim i fitnes centrima, kao i kod kuće. Predstavlja švajcarski sistem svetlosne terapije koji ima široku primenu, jednostavan je za upotrebu, a tretmani su kratkotrajni i bezbolni, bez negativnih efekata.

 

 

#3 Prečišćivač vazduha TherapyAir Ion koji zahvaljujući svom sjajnom dejstvu uništava sve alergene iz vazduha, 100% uklanja najsitnije čestice prašine, neutralize duvanski dim i eliminiše sve toksične gasove.

 

 

 


Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne popuste u Zepter International-u i to:

15% popusta na sve Zepter proizvode (samo na prodajnim mestima). Svi popusti se obračunavaju na maloprodajnu cenu, odnose se na gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama i čekovima. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. Popust je moguće ostvariti u sledećim Zepter poslovnicama:

  • Zepter shop Beograd, knez Mihailova 1, 011/218-6595;
  • Zepter shop Beograd, knez Mihailova 42, 011/263-0505;
  • Zepter shop Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 117, 011/201-9157;
  • Zepter shop Novi Sad, Grčkoškolska 2, 021/662-3600

Takođe, svi vlasnici FitPass aktivne članarine, automatski postaju i članovi Zepter CLUBA LIVE 100! Ovo članstvo od vas ne zahteva ništa, a pored gore spomenutih popusta i fleksibilnih uslova plaćanja, dobijate i besplatno nutricionističko savetovanje, dva besplatna lekarska pregleda godišnje, tri besplatna BIOPTRON tretmana koji su namenjeni i profesionalnim sportistima, kao i rekreativcima.

 

Zepter – zašto je vredan vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću korisničke podrške (011/311-3233) i na svim digitalnim platformama (Instagram i Facebook), a komentari kupaca ispod svakog proizvoda umnogome olakšavaju kupovinu željenog artikla.

Želimo vam uspešnu i ugodnu kupovinu u svim Zepter prodajnim mestima, a pogotovo uživajte u njihovim pogodnostima samo sa vašom FitPass aktivnom članarinom !


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.