SALOMON 1

Preko 20% popusta na Salomon brend u Beosportu uz aktivnu Fitpass članarinu


SALOMON brend je rođen u srcu francuskih Alpa, kolevci modernog alpinizma. Posvećenost inovativnom dizajnu i strast prema planinskim sportovima u kompaniji Salomon, otvorili su put za stvaranje inovativnih i revolucionarnih proizvoda u svetu skijanja, poput ski vezova, ski cipela (pancerica), kao i odeće i obuće za alpsko inordisko skjanje. Osim toga, Salomon je inovator u oblasti obuće, odeće i opreme za snowboarding, avanturističke trke, planinarenje, pešačenje, trejl trčanje i mnoge druge sportove. 

Salomon Zid

Raduje nas što će svi Fitpass korisnici sa aktivnom članarinom moći da ostvare popust na Salomon brend u svim Beosport radnjama, kao i u Beosportovoj internet prodavnici i to na sledeći način:

Za kupovinu u BeoSport sportskim radnjama:

  • 20% popusta za proizvode sa punom cenom
  • dodatnih 5% popusta za proizvode koji su na sniženju

Za kupovinu u BeoSport interent prodavnici, unošenjem odgovarajućeg koda:

  • 20% popusta za proizvode sa punom cenom – kod: SalomonFitpass20
  • dodatnih 5% za proizvode koji su na sniženju – kod: SalomonFitpass5

Dakle, sve što treba da uradite je da izaberete željeni Salomon proizvod, posetite jednu od Beosportovih radnji (spisak lokacija možete videti ovde), pokažete aktivnu Fitpass članarinu i kupite željeni proizvod uz odgovarajući popust.

Za kupovinu iz fotelje, u internet prodavnici koja se nalazi ovde, iskoristite kodove u skladu sa trenutnom cenom proizvoda. Za proizvode sa punom cenom koristite kod: SalomonFitpass20. Za proizvode na sniženju možete primeniti SalomonFitpass5 kod.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.