Priuštite sebi samo najbolje stomatološke usluge uz Winner smile i specijalne popuste sa FitPass karticom


winnersmileLep osmeh je nešto po čemu se izdvajamo od ostalih. Pogotovo ako su za taj osmeh zaslužni samo najbolji stomatolozi. Ponekad se desi da zbog poslovnih i privatnih obaveza zaboravimo na svoje zdravlje, međutim, sa podrškom koju vam pruža FitPass, svaka poseta lekaru ili stomatologu će vam lakše pasti. “Winner smile” stomatološka ordinacija je sinonim za profesionalnost i uslužnost u domenu oralne hirurgije, savremene estetske stomatologije i anti-aging programa.

 

Ova jedinstvena i po svim svetskim standardima opremljena ordinacija nalazi se na opštini Voždovac (Lekino brdo), na adresi Strumička 7. U periodu od 9h do 20h, stručni i prevashodno srdačni doktori će vaš boravak kod njih učiniti što prijatnijim. Širok dijapazon stomatoloških usluga, uz poseban akcenat na protetske radove i estetsku stomatologiju je oblast usluga po kojoj su prepoznatljivi.

winnersmileWinner smile pruža usluge iz domena:

  • oralne hirurgije;
  • zubne implantologije;
  • protetike;
  • bolesti zuba;
  • rekonstruktivne i estetske stomatologije;
  • ortodoncije;
  • usluge iz domena anti-aginga (PRP – vampirski tretman, 3D mezoniti, hijaluron, botox).

 

Svi korisnici FitPass kartice ostvaruju sledeće popuste u Winner smile ordinaciji: 20% popusta na usluge iz konzervativne stomatologije (popravljanje zuba, zamena plombi, lečenje kanala korena zuba) i oralno-hirurških intervencija, 10% popusta na usluge stomatološke protetike i 25% popusta na beljenje zuba. Dovoljno je da prilikom plaćanja računa pokažete vašu karticu, i popust će vam biti obračunat.

 

winnersmileStručan tim ove voždovačke ordinacije za svakog pacijenta ima poseban pristup, a međusobne konsultacije doprinose donošenju rešenja za svaki stomatološki problem. Takođe, oni pomažu pacijentima prilikom odabira najprigodnijeg tretmana, davanju saveta u svakoj fazi zahvata, kao i redovno informisanje o detaljima bilo koje intervencije. Prvi pregled u ordinaciji je besplatan na kojem ćete ujedno dobiti sve informacije o vašem stomatološkom problemu i kako ga najbezbolnije rešiti.

Sa njima će svaki zahvat biti lepo iskustvo, a sa FitPass karticom duplo lepše. Ukoliko ste se odlučili da svoje poverenje poklonite baš ordinaciji Winner smile, sve informacije o njihovim uslugama i novostima možete pogledati na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Takođe, za sva pitanja i nedoumice možete ih pozvati lično (060 331 31 81011 40 650 18), ili im poslati e-mail na winnersmiledentaloffice@gmail.com

Ništa nije privlačnije od lepog i zdravog osmeha. Uz Winner smile i FitPass karticu, taj cilj je dostižniji. Uđite u Novu godinu sa blistavim zubima, i to u opuštenoj atmosferi ove pouzdane stomatološke ordinacije.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.