Proglašeni pobednici FitPass Deadpool izazova


U punoj sali Urban Fitness Hangara 15. maja okupili su se zaljubljenici u sport i rekreaciju. Omiljeni antiheroj, Deadpool bio im je podrška prilikom izvođenja deadlift i strict press vežbi, a samo najjači su opravdali taj epitet. Borba je bila teška, a izazov da za 30 sekundi podignu određenu kilažu primamljiv.

Proglašeni su pobednici koji su osvojili karte za specijalnu fan projekciju 16. maja, kao i poklone iz filma koje je spremila ekipa iz ovog svetskog blokbastera.

U nastavku možete pogledati atmosferu sa našeg challenge-a, a mi vas pozivamo da 17. maja sa početkom od 20h prisustvujete svečanoj premijeri u Kombank Dvorani. Najsrećniji dobitnici će ispod sedišta naći posebna iznenađenja, a za sve postojeće i nove FitPass korisnike su takođe spremljeni pokloni. Dobro došli!

 

FitPass Deadpool izazov u Urban Fitness Hangaru

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.