Promocija novog spota Sare Jovanović u saradnji sa FitPass kompanijom


Najpopularnija srpska pop pevačica mlađih generacija – Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, posle uspeha sa hitom Nemam vremena za to napravila je sjajan projekat pod nazivom Lava. Veliku podršku novom, sasvim inovativnom spotu na ovim prostorima pružila je i FitPass kompanija koja je prepoznala sportske vrednosti u mladoj umetnici.

Na samom snimanju spota, Sara je istovremeno i uživala u treninzima koristeći svoju, personalizovanu FitPass karticu, a u nastavku možete pogledati behind the scene momente. Hvala i Urban Fitness Hangar-u na podršci tokom Sarinog treninga. Premijera spota održaće se 30. maja sa početkom u 19h na oficijelnom YouTube kanalu Sare Jovanović. Uživajte!

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.