fresh

Sa FitPass karticom ostvari 10% popusta na Fresh detox hladne sokove i hranljive smutije


Kažu da zdravlje na usta ulazi, a sa dolaskom leta i velikih vrućina, ova opšteprihvaćena fraza postaje imperativ. U kojoj meri je bitna hidratacija, a najviše tokom visokih temperatura, najbolje će vam reći vaše telo koje je idealan indikator toga šta sve unosite putem hrane i pića. Ukoliko ste sebi postavili cilj po pitanju vašeg zdravlja, FitPass podrška takvoj odluci neće izostati. Samo napravite najbolji izbor, kako bi ispravne životne navike postale vaš prioritet.

 

fresh1Fresh detox predstavlja novo i unikatno mesto, jedinstveno po svojoj nameni. Koliko pažnje i ljubavi je uloženo u ovu oazu zdravlja, u prilog tome govori i činjenica o njihovom umeću da naprave pametan izbor po pitanju svog asortimana. Sveže ceđeni sokovi i hranljivi smutiji su asocijacija ovog novobeogradskog voćnog carstva. Bez ikakvih aditiva i veštačkih dodataka, dobijate proizvode koji vam daju energiju i snagu, a osveženje na ovim letnjim vrućinama je zagarantovano. Fresh detox je osnovan sa glavnom idejom da kroz svoj portfolio i humane aktivnosti, učini nešto dobro za zajednicu i svoje ideje pretvori u konkretne akcije.

 

fresh 2Fresh detox sokovi i smutiji duginih boja su baš to – kreirani da svakog dana u svoj organizam unosite određenu boju voća i povrća: 5 boja za 5 radnih dana, a vikendom možete sami da kombinujete vaše omiljene ukuse. Slatka mandarina, još slađi ananas, nar, zelena jabuka, ukusni spanać, magična aronija, pomorandža, chia seme, đumbir, celer su samo deo palete voća i povrća koje je Fresh detox razvrstao kroz sokove i smutije u 5 osnovnih kombinacija. Napravljene su kompaktne i prepoznatljive staklene flašice od 0,25l, kao i obroke u staklenoj ambalaži.

fresh3Kada jednom probaš, ostaješ osvojen zauvek je deviza sa kojom pristupaju svakom ljubitelju njihovih preukusnih sokova. Samo čisto voće i povrće u svom izvornom obliku čini asortiman ovog ljupkog mesta, a njihovi vitamini, minerali i energija su raspoređeni kroz 5 mikseva:

  • 1. Green;
  • 2. Red;
  • 3. Yellow;
  • 4. Orange;
  • 5. Purple

 

Fresh detox svim FitPass korisnicima omogućava 10% popusta na celokupnu porudžbinu i na već postojeće akcije. Takođe, aktuelna je akcija 5+1 proizvod gratis za proizvode iste vrednosti. 

Prilikom poručivanja porudžbine, u toku same dostave pokažite kuriru karticu i dokument i popust će vam, takođe, biti obračunat.

 

fresh4Zbog užurbanog i stresnog načina života, neminovno je da u jednom momentu zapostavite zdravlje. Ne dozvolite da vas taj tempo pobedi, već uživajte u ukusnim, svežim i hranljivim Fresh detox napicima. Ne možete ih zaobići na atraktivnoj lokaciji (Beogradska 11, Zemun), a ostatak zanimljivih informacija o njima možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, Facebook-u kao i Instagramu.

 

Učinite nešto dobro za sebe i druge, promenite životne navike i stavite svoje zdravlje na prvo mesto. Zajedno sa FitPass timom i Fresh detox sokovima i smutijima, taj put će vam biti olakšan, ukusniji i lepši.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.