Elite ski school 1

Skijaj sa Olimpijkom sa 10% popusta uz Fitpass članarinu!


Skijanje je zaista specifična veština koja vam omogućava potpuno drugačiji doživljaj planine jednom kada je savladate. A onda vam “uđe pod kožu” pa ostatak godine nakon zimovanja razmišljate gde ćete sledeće skijati.

Kako bismo vam pomogli da dosegnete taj nivo, probate novu aktivnost ili unapredite postojeću tehniku, udružili smo se sa ski školom Elite ski school – Skijaj sa Olimpijcem! Osnivačica i jedna od instruktorki škole je naša najtrofejnija skijašica i četvorostruka učesnica na Olimpijskim igrama, Nevena Ignjatović.

Zato će svi Fitpass korisnici imati popust od 10% na usluge u školama skijanja za odrasle i za decu kao i za skijanje sa Nevenom.

Rezervisite vaše časove putem sajta ili telefona 061/2900003.  
Da biste ostvarili popust dovoljno je da na licu mesta pokažete svoju aktivnu Fitpass članarinu u aplikaciji.

Sa njihovim instruktorima uđite u svet skijanja i na najlakši način, kroz zabavu i druženje naučite da skijate.

U Avanturističkom centru na Kopaoniku na raspolaganju su vam sjajni instruktori za grupne i individualne nastave u školama skijanja za decu i odrasle. A ako želite da usavršite svoju tehniku skijanja, možete imati i tu privilegiju da vas podučava Olimpijka Nevenom Ignjatović. 

Nevena Skijanje



Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.