SMA clinic poklanja popust od 20% svim Fitpass korisnicima


SMA clinic je ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije Legat dr Milana Mileusnića koja svim aktivnim korisnicima Fitpass članarine poklanja poseban popust od 20% na sve usluge (osim ozonoterapije).

Većina ljudi ima iracionalan strah prema lekarskim intervencijama i doktorima generalno, pa često izgovori zamene blagovremene odlaske i medicinske preglede. Ne dozvolite da vas panika savlada, već brinite o svom zdravlju na vreme. Sa Fitpass članarinom, izaberite samo najbolju negu, a SMA clinic je prava adresa za vas.ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije Legat dr Milana Mileusnića poklanja poseban popust od 20% svim korisnicima Fitpass kartice.

POSEBNA LETNJA PONUDA

INDIBA Beauy Letnja Akcija 23

Zašto se kvalitet usluge vezuje za njihovo ime?

SMA clinic terapija

Specijalistička ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije SMA clinic je vodeća zdravstvena ustanova u Srbiji u regenerativnoj medicini u saniranju bolnih stanja, sportskih i ostalih povreda, degenerativnih bolesti zglobova, mišića, tetiva u oblasti fizikalne medicine, rehabilitacije.

Godine 2009. ju je osnovao dr Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Njegov tim lekara i fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom, ima odličan i prevashodno profesionalan odnos prema svojim pacijentima, zbog čega su renomirani u ovoj oblasti medicine. Njihovi Centri izvrsnosti su:

PRP centar izvrsnosti

Prva PRP terapija urađena u Srbiji; primena plazme obogaćene faktorima rasta iz trombocita, pod kontrolom ultrazvučnog pregleda ubrizgava u zglobove, mišiće, tetive za regeneraciju tkiva i poboljšanje funkcionalnosti.

INDIBA centar izvrsnosti

Prvi INDIBA aparat u Srbiji. Radiofrekventna terapija smanjuje bol, ubrzava metabolizam, poboljšava oksigenaciju, a saimi tim funkciju i pokretljivost zglobova, normalizuje mišićni tonus i elastičnost.

OZON centar izvrsnosti

  • Sistemska ozonoterapaija podrazumeva ubrizgavanje sopstvene krvi obogaćene ozonom za jačanje imuniteta, za hronični zamor, šećernu i mnoge druge bolesti po protokolu prof Francinija, Italija, Bergamo
  • lokalna ozonoterapija za rešavanje problema diskus hernije

BABY KID centar izvrsnosti

Pregledi dečjeg fizijatra, kinezi i fizikalna terapija za decu od rođenja do 18. godine života

SMA clinic

Oblasti delovanja SMA clinic su:

· Fizikalna medicina i rehabilitacija – pregledi, klasične i inovativne terapije klasične, regenerativne i komplementarne medicine

· Konsultativni pregledi lekara svih specijalnosti i subspecijalnosti

· Masaže

· Estetika

Svi vlasnici aktivne Fitpass članarine će moći da ostvare 20% popusta na usluge u SMA clinic, osim ozonoterapije. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete aplikaciju uz lični dokument, i popust će vam biti obračunat.

U SMA clinc u ponudi su još:

  • Kompjuterska analiza stopala i izrada personalizovanih kožnih i sportskih uložaka za obuću
  • Terapija smanjene koštane gustine Bio Density aparatom
  • Terapija Bioptron lampom

Nalaze se na Voždovcu, u Bulevaru oslobođenja 113
Radno vreme: 08h do 22h radnim danima, subotom 9-18h, nedelja neradan dan.

Rsz 2 Dsc7129 Hdr

Renomirani stručnjaci u Legatu dr Milana Mileusnića su tu da pomognu pacijentima i svoju ekspertizu primene u praksi uz uključivanje konsultantskih pregleda da bi svaki zdravstveni problem mogao biti rešen holističkim personalizovanim sveobuhvatnim pristupom.

Osim na zvaničnom sajtu www.smaclinic.com, sve bitne informacije možete naći i njihovoj Facebook i Instagram strani. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili želite da zakažete Vaš termin možete pozvati: +381 11 357 31 43 i 064 64 38 301


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.