skijanje

Specijalan popust od 10% na školu skijanja na Kopaoniku za sve korisnike FitPass kartice


Zimska sezona uživanja u snežnim avanturama je uveliko počela. Planinski hedonizam uključuje i aktivnosti koje umnogome ulepšavaju svaki trenutak. Ukoliko ste spremni na nove doživljaje, uz FitPass karticu svaki početak će biti lakši i lepši.

Milan Petrović, ski instruktor i višestruki prvak Srbije u ovoj sjajnoj sportskoj disciplini zajedno sa svojim timom, naučiće vas čarima skijanja. Ove zime za sve FitPass korisnike pripremljena je specijalna ponuda na Kopaoniku. Naučite da skijate za manje od 3 dana na ovoj srpskoj planini. Iskoristite kvalitet i iskustvo instruktora i unapredite vašu tehniku skijanja! Za najmlađe skijaše pripremljen je posebno ograđen poligon sa kreativnim rekvizitima, a za one skijaše koji su već uspešno savladali plave staze, u ponudi je napredniji program obuke skijanja.

Za sve FitPass korisnike spremljen je specijalni popust od 10%! Skijanje se najbolje uči kada se uči na pravi način, od samog početka, sa profesionalnim instruktorom uz mogućnost da rezervišite svoj čas online!

Program ski škole

Program ski skoleMetode koje ova ski škola koristi prilikom realizovanja nastave je izabrana od najboljih elemenata francuske, austrijske i slovenačke škole skijanja. Treba znati da časove skijanja ne traže samo početnici, već i dugogodišnji skijaši. Zato su sve tehnike skijanja raspodeljene u tri nivoa: početni, srednji i napredni. Detaljnije o njima možete pročitati na njihovom web sajtu, na stranici program škole.

 

Individualna nastava

Individualna nastavaPodrazumeva rad instuktora sa jednom do četiri osobe. U individualnoj nastavi instruktor je u prilici da polazniku pristupi na poseban način u skladu sa njegovim trenutnim znanjem i sposobnostima. Takođe, polazniku se nudi mogućnost da bira i termine nastavnih sati, kako bi prilagodio svojim potrebama i željama. Detaljnije o individualnoj nastavi možete pogledati na sajtu, na stranici individualna nastava.

 

 

Grupna nastava

Grupna nastavaIz razloga poboljšanja kvaliteta nastave i povećanja dinamike rada, u ponudu je uvrštena i grupna nastava u malim i srednjim grupama koje broje od 4 do 8 polaznika. Karakteristike ovog oblika nastave su pozitivna atmosfera, socijalizacija i razvijanje osećanja pripadanja kolektivu.

Nastava predviđa po 2 sata skijanja na dnevnom nivou. Grupe se formiraju prema uzrastu i skijaškom znanju. Za više informacija možete pogledati sajt, na stranici grupna nastava.

 

Više informacija

Detalje kao i više informacija možete pronači na web sajtu. Takođe, na sajtu možete izvršiti i online rezervaciju časa ukoliko ste zainteresovani za obuku skijanja. Dodatno, ukoliko budete imali bilo kakvu nedoumicu ili pitanja, možete im se slobodno obratiti.

 

Zima je vaše omiljeno doba i jedva čekate da naučite da skijate? Sa pravim ski instruktorom, taj proces će biti lepši, a skijanje ćete još više zavoleti. Sa FitPass karticom, svaki sport, pa i skijanje, učiniće snežno doba nezaboravnim i jedinstvenim.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.