Popust od 10% kod naših partnera Sporteh


Uvek nam je zadovoljstvo da iskustvo korišćenja Fitpass članarine poboljšamo. Stoga smo sklopili saradnju sa partnerom koji će vaše iskustvo treniranja u nekom od 650 sportskih objekata u sistemu upotpuniti kvalitetnom sportskom opremom i propratnim detaljima!

Zašto Sporteh?

Sporteh d.o.o. postoji na tržištu od 2006. godine. Prodajni objekat se nalazi na Novom Beogradu u TC Piramida. Osnovna delatnost je distribucija profesionalne sportske opreme. Specijalizovani su za fudbal, rukomet, tenis i košarku, ali u ponudi ima i opremu za razne druge sportove kao i ogroman izbor fitness opreme i rekvizita. Godine postojanja na tržištu sportske opreme nepobitan su dokaz kvaliteta njihove ponude, i najbolji pokazatelj njihovog pristupa poslovanju. Najprodavaniji brendovi čiji je Sporteh uvoznik su: Trendy sport, UHL Sport, Reuch, Kempa, Molten, Live up, Rekviziti Sporteh, a distributer je za još mnoge druge brendove.

Svojim kupcima nude mogućnost kupovine i putem njihove zvaničnog sajta www.sporteh.rs Pored opreme koju možete videti na sajtu i u  prodavnici, postoji mogućnost poručivanja opreme koje trenutno ne postoji u ponudi.

Svi korisnici Fitpass aktivne članarine će moći da ostvare popust i to:

10% popusta na ceo asortiman proizvoda na njihovom prodajnom mestu (TC Piradima, Mala Piramida, Jurija Gagarina 149, lokal 32-34). Dovoljno je da tokom plaćanja usluge pokažete Fitpass aplikaciju sa aktivnom članarinom i popust će vam biti obračunat. Popust se ne odnosi na akcijske cene.

 

Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti na njihovim Facebook i Instagram profilima, a komentari zadovoljnih korisnika su dovoljan dokaz o uspešnosti brenda i vrednosti koju kreiraju za sve potrošače.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.