Specijalni popust od 10% na proteinski detox program u Housewife Detox-u!


Housewife Detox je brend koji se bavi detox programima i detox sokovima.
Cilj im je da njihovi korisnici prvenstveno imaju zdravstvenu korist u čišćenju organizma i povećanju baznosti istog. Prednosti i koristi detox programa i detox sokova su, sem zdravstvenih i gubitak kilograma, izbacivanje viška tečnosti i ubrzavanje metabolizma.

Housewife Detox je omogućio svim Fitpass korisnicima 10% popusta u njihovom maloprodajnom objektu u Uzun Mirkovoj 5 u Beogradu na kupovinu svih programa proteinskog detoxa.

 Detox organizma

Detoksikacija organizma je uobičajen proces u telu jer neutrališe i eliminiše toksine kroz glavne organe: debelo crevo, jetru, bubrege, pluća, limfu i kožu. Naše telo to prirodno radi svaki dan i detoksikacija je jedan od naših osnovnih automatskih funkcija. Zbog unosa štetnih i nezdravih sastojaka putem hrane u naš organizam, naše telo je prezasićeno i prezamašćeno i nije sposobno da sve toksine izbaci samo iz organizma.

Detox posebnim čišćenjem i programom napravljenim za izbacivanje toksina iz organizma može biti karika koja nedostaje u prevenciji bolesti, posebno za poboljšanje svakodnevnog osećaja u organizmu. Detox pomaže najviše osobama koje imaju sindrom hroničnog umora i kandidu. Naša hemijski modifikovana ishrana, sa preterano proteina, previše zasićenih masti i previše kofeina i alkohola, radikalno menja naš unutrašnji sistem. Ali čak i ako je vaša ishrana dobra i zdrava, čišćenje može poboljšati vaš imuni sistem i zaštititi organizam od toksina koji su glavni krivci za bolesti koje izazivaju bakterije, virusi i paraziti.

Veliki broj ljudi širom sveta praktikuje detox rutinu s vremena na vreme, jer ona vremenom omogućava telu da se očisti od toksina.

Pitali smo vlasnicu Housewife Detox-a, Mariju Đurovski, da nam približi ideju svoga brenda: “Housewife Detox je jedinstven brend hladno ceđenih sokova, koji je tokom godina postao moja profesija i pre svega moja strast prema zdravom načinu života, bez koje ništa drugo ne bi bilo moguće. Budući da sam sertifikovani holistički health coach, zdravi proizvodi koji se koriste u ishrani kako mladih tako i onih u godinama, bili su logičan sled moje sfere interesovanja.

Znanja o tehnologiji hladnog ceđenja, o nutritivnim svojstvima raznih pojedinačnih namirnica, i ono što je najvažnije – o njihovim kombinacijama, neophodan su deo Housewife Detox priče. Pored toga, godine iskustva, isprobavanja receptura, usklađivanja i provere efekata su bile potrebne da bih osmislila svaki pojedinačni detoks program koji se nalazi u našoj ponudi.”

Sve što vam nudimo dolazi od pažljivo proučenih i nutritivno izbalansiranih sastojaka, čija kombinacija pomaže u postizanju prirodnog povećanja energije, vitalnosti i jednostavno zdravijeg, uravnoteženijeg načina života i ishrane. Housewife Detox je zasnovan na uverenju da o detoksu ne treba misliti kao o uskraćivanju i odricanju, već kao o obogaćivanju iskustava i navika. Tu smo da postanemo vaša nova zdrava navika.”

Hajde da pokušamo da vam približimo ceo proces detoxa i damo par saveta:

Nisu svi sokovi isti

Najčešćom metodom ceđenja voća i povrća, sa rotirajućim sečivima, stvara se toplota i pokreće proces oksidacije. Jednom kada kiseonik dospe u sok, on gubi vitamine i hranljive materije.
Hladno ceđenje omogućava ekstrakciju soka u najčistijem obliku bez oksidacije, dok ključni vitamini, minerali, proteini, enzimi i hranjive materije ostaju netaknuti. Iako je ovaj proces dugotrajan i zahtevan, krajnji rezultat je svež i ukusan sok sa maksimalno iskorišćenim hranljivim potencijalom.

Naučite da se odmorite, a ne da odustanete!

Kada neprestano unosimo prerađenu hranu i rafinirani šećer, trošimo mnogo energije na varenje složene hrane koja iscrpljuje naš organizam. Oslobodite se toksina i omogućite telu da napravi pauzu. Detoksifikujete telo sirovim vitaminima, mineralima i enzimima, koji su dobijeni hladnim ceđenjem, tako da nisu imali dodir sa toplotom. Hranljivi sastojci se na ovaj način brzo asporbuju u krvotok, a vi nakon trodnevnog detoksa gubite kilograme, rešavate se upalnih procesa i dobijate puno nove energije.

Nije reč o uskraćivanju i odricanju, već o obogaćivanju iskustava i navika

Holistički pristup zdravom životu nije dijeta niti striktan režim, već pravilno kombinovanje namirnica i zamena nezdravih zdravim. Za vitalnost organizma je mnogo važniji sadržaj obroka i njegova hranljivost od količine i broja kalorija koje on sadrži. Ljudskom organizmu ne prija opterećivanje teškom hranom, a nepravilna ishrana je upravo ono zbog čega se javljaju nadutost, napetost, malaksalost, a kasnije i ozbiljniji zdravstveni problemi.

A šta ako ne bismo mislili o dijeti, nego o ravnoteži uma i tela?

Na svakom koraku srećemo tu jednu reč – dijeta. Da li je ta reč postala trend ili opsesija? Da li brojimo kalorije i pridržavamo se nekog režima ishrane samo da bismo bili zadovoljni svojim izgledom? Svako od nas je probao bar 3 vrste dijeta, išao kod različitih nutricionista i slušao razne savete na društvenim mrežama. Verovatno niko od nas nije u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima. A možda je vreme da ne razmišljamo o dijeti, već o zadovljstvu koje se postiže kada se dobro i uravnoteženo osećamo u svom telu!

Reprogramirajte vaše ukusne receptore da žude za potpuno zdravom ishranom umesto brzom hranom. Doživite novi osećaj zdravlja i blagostanja koji nikada niste znali da je moguć!

Takođe reprogramirajte i svoj dan i isplanirajte treninge koje ćete uključiti u svoju promenu. Sa FitPass članarinom imate pristup preko 650 objekata i preko 70 disciplina koje možete odmah da isprobate!

Više o Housewife Detox-u pogledajte i na njihovom Instagram i Facebook profilu, gde možete više da saznate i kontaktirate ih za više informacija.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.