Gym

Najbolje Teretane u Nišu


Znamo da znaš koliko je važna aktivnost, briga o zdravlju i redovno vežbanje. A znamo i da pronalaženje pravog mesta za trening može da bude pravi izazov. Zato je Fitpass tu da ti olakša izbor.

U ostatku teksta dajemo ti savete kako da pronađeš teretane u Nišu koje se savršeno uklapaju u tvoje potrebe i ciljeve. Ne moraš da se ograničavaš na samo jedan objekat, biraj između raznovrsnih teretana i sportskih objekata koji se prilagođavaju tvojim potrebama.

Faktori za odabir teretane: Šta treba uzeti u obzir?

Kada se odlučuješ za teretane u Nišu, bitno je da uzmeš u obzir nekoliko faktora kako bi pronašao/-la one objekte koji najbolje odgovaraju tvojim potrebama. Evo na šta bi trebalo da obratiš pažnju:

  • Udaljenost i pristup teretani – kako bi ti bila lako dostupna na putu od posla do kuće.
  • Radno vreme teretane – Da li si jutarnji tip ili radije treniraš uveče? Obrati pažnju na radno vreme teretane kako bi treninzi bili savršeno uklopljeni u tvoj dnevni raspored.
  • Cena članarine – Cena jeste bitan faktor, ali sa Fitpassom ne moraš da brineš, jer po ceni jedne članarine možeš da treniraš u svim Fitpass objektima (teretanama, bazenima, fitness studijama, plesnim studijima, fudbalskim terenima…)

Oprema za vežbanje: Šta treba da ima dobra teretana?

  • Dodatna oprema za trening – Bučice, elastične trake, rukavice, sunđeri za tegove i strunjače… Stvari koje će ti olakšati trening.
  • Dostupnost različitih sprava – Veliki izbor sprava će zadovoljiti sve tvoje potrebe i ciljeve za pravi trening.
  • Održavanje i čistoća sprava – Okej, oprema ne mora biti najnovija, ali je važno da higijenski ulovi budu ispunjeni, a sprave redovno održavane.

Grupni treninzi u teretanama: Zašto su važni?

Druženje je jako bitno, naročito ako nisi usmeren/-a samo na rezultat. Na grupnim treninzima, pored samog treninga i nadzora trenera, imaćeš i mogućnost da upoznaš nove ljude, proćaskaš sa nekim, inspirišeš se i najbitnije osetiš energiju grupe. Trening postaje mesto i vreme kada se zabavljaš, a ujedno radiš nešto dobro za sebe i svoje zdravlje.

Najpopularnije teretane u Nišu: Kratak pregled

Sound Fit, Ljube Nenadovića

  • Sound Fit je ona teretana u koju ideš ako ti trening i muzika ne idu jedno bez drugog.
  • Osim savršene akustike, ova teretana ti pruža i raznoliki izbor grupnih programa kao što su Body Shape, Cross Combat Core, Yoga, Brazilian Butt, Zumba i Cardio Fight.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Sound Fit

Top Form Plus, 7. jul

  • Top Form Plus je još jedna odlična teretana u srcu Niša. Teretana je prostrana i nalazi se na dva nivoa.
  • Sa posebnim prostorom za grupne treninge i personalne treninge, naći ćeš sve što ti treba za savršen trening, bez obzira na to da li si početnik ili iskusni sportista.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Top Form

Kangoo fit & Dream gym, Bulevar Dr Zorana Đinđića

  • Bez obzira da li želiš energičan kardio, oblikovanje tela ili miran i fokusiran trening, ova teretana ima sve što ti je potrebno.
  • Pored prostora za individualne treninge, u ponudi imaš i raznovrstan izbor grupnih treninga. Isprobaj Kangoo Jumps po kom je ova teretana poznata ili idi na Body Pump, Pilates Mat, Legs+Core, Powerfit, Pilates Barre, Combat Workout i Body Tone.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Kangoo

Perfect Line Gold, Jablanička

  • Top Form Plus je još jedna od teretana u Nišu koju moraš da posetiš.
  • Teretana je opremljena vrhunskim Technogym spravama, koje će ti pomoći da postigneš odlčne rezultate.
  • Bilo da tek počinješ svoju fitness avanturu ili si već iskusni sportista, Top Form Plus je tu da te podrži na putu ka postizanju fitness ciljeva.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Perfect Line

Fitpass: Širok izbor teretana na jednom mestu

Fitpass je dizajniran da pruži fleksibilnost i prilagodljivost kako bi zadovoljio sve tvoje fitess i wellness potrebe. Sa Fitpass aplikacijom, možeš pristupiti raznovrsnom spektru teretana u Nišu, pronaći onu koja je najbliža tebi i vežbati kada ti najviše odgovara. Bez obzira da li želiš da se fokusiraš na kardio trening, trening snage ili grupne vežbe, Fitpass će ti omogućiti da istražiš sve opcije na jednom mestu. Uz Fitpass, pronalaženje savršene teretane postaje lakše nego ikad.

Zaključak: Kako doneti pravu odluku pri odabiru teretane u Nišu?

Odabir prave teretane je važan faktor za postizanje tvojih fitnes ciljeva. Svaka teretana ima svoje prednosti i nedostatke, pa je važno pronaći onu koja najbolje odgovara tvojim potrebama, interesima i ciljevima.

Sa Fitpassom razbijaš rutnu. Istražuj između više opcija, biraj aktivnosti koje ti odgovaraju i lako ih menjaj kada ti dosade.

Često postavljana pitanja

Kako pravilno koristiti sprave u teretani za optimalne rezultate?

Ako ne znaš kako da podesiš spravu, uvek radije pitaj nekog od dostupnih trenera za pomoć. Nakon što savladaš pravilne tehnike vežbanja, trudi se da ti položaj tela bude pravilan i vodi računa o disanju. Takođe, ne zaboravi da postepeno povećavaš opterećenja na spravama.

Kakvu ulogu ishrana igra u ostvarivanju fitnes ciljeva?

Sigurno si čuo/-la da je ishrana pola posla. Pravilnom ishranom i unosom kvalitetnih namirnica ne samo da će tvoji rezultati biti vidljiviji, već ćeš imati više energije i bićeš spreman/-a za sve izazove.

Kako se prilagoditi novoj rutini vežbanja kada se prvi put učlaniš u teretanu?

Svaki početak je izazovan, ali uz strpljenje, upornost i pravilan pristup, brzo ćeš se prilagoditi svojoj novoj rutini vežbanja u teretani. Za početak savetujemo ti da sebi postaviš cilj koji želiš da postigneš. Nakon što definišeš šta je to što želiš, napravi plan i pridržavaj ga se.

p.s. Ne zaboravi da budeš nežan/-a prema sebi. Skroz je u redu da ti se nekada ne trenira. Tm danima, možeš da izađeš napolje i prošetaš par krugova oko naselja. Obećavamo ti da ćeš se osetiti bolje.

Kako pronaći balans između vežbanja u teretani i ostalih životnih obaveza?

Nekada je pravi izazov smestiti i trening u već gust raspored. Naš savet je planiraj unapred i fokusiraj se na efikasnost. Ako ti trening nije u planu, teško da ćeš se naterati da odeš. Postavi kvalitet ispred kvantiteta. Kvalitetno odrađen trening je uvek bolji od gomile odlazaka u teretanu na brzinu kada nisi sa svojim mislima i kada jurcaš.

Korisni linkovi

  1. Pregled spisak svih sportskih objekata na fitpass.rs.
  2. Pregled spisak svih sportskih objekata u Nišu.
  3. Kako da kupiš Fitpass članarinu?

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.