Teret Temun

Teretane u Zemunu: Vodič za pronalaženje idealne teretane


Znamo da znaš koliko je važna aktivnost, briga o zdravlju i redovno vežbanje. A znamo i da pronalaženje pravog mesta za trening može da bude pravi izazov. Zato je Fitpass tu da ti olakša izbor.

U nastavku teksta, delimo korisne savete kako da pronađeš teretane u Zemunu koje odgovaraju tvojim potrebama i ciljevima. Sa Fitpass-om ne moraš da se ograničavaš na jedan objekat, odaberi između različitih teretana i sportskih objekata koji se prilagođavaju tvojim potrebama.

Faktori za odabir teretane: Šta treba uzeti u obzir?

Kada gledaš koju od teretana u Zemunu želiš da posetiš, bitno je da uzmeš u obzir nekoliko faktora kako bi pronašao/-la one objekte koji najbolje odgovaraju tvojim potrebama. Evo na šta bi trebalo da obratiš pažnju:

  • Udaljenost i pristup teretani – kako bi ti bila lako dostupna na putu od posla do kuće.
  • Radno vreme teretane – Da li si jutarnji tip ili radije treniraš uveče? Obrati pažnju na radno vreme teretane kako bi treninzi bili savršeno uklopljeni u tvoj dnevni raspored.
  • Stručnost osoblja – Kada ti je potrebna pomoć ili savet oko treninga;
  • Oprema za vežbanje – Da li u teretani postoje sve sprave koje su ti otrebne;
  • Cena članarine – Cena jeste bitan faktor, ali sa Fitpassom ne moraš da brineš, jer po ceni jedne članarine možeš da treniraš u svim Fitpass objektima (teretanama, bazenima, fitness studijama, plesnim studijima, fudbalskim terenima…)
Zemun 1

Različiti tipovi teretana u Zemunu

Zemun nudi veliki izbor teretana i različitih disciplina koliko god da si probirljiv/-a, sigurni smo da ćeš naći nešto baš po tvojoj meri. Pogledaj spisak u nastavku, i saznaj kakvi tipovi teretana su ti dostupni sa Fitpass članarinom.

Ako želiš da i tvoja kompanija omogući pristup najboljim teretanama i to ne samo u Zemunu nego u celoj Srbiji, popuni kratku anketu, a mi ćemo kontaktirati tvoju firmu sa informacijama o mogućnostima saradnje.

Najpopularnije teretane u Zemunu: Kratak pregled

Ahilej Zemun

  • Radno vreme Ahileja je od 7 do 23h radnim danima, odnosno od 8 do 22h vikendom.
  • Sigurno najveća teretana u Zemunu. Ahilej Zemun se nalazi u sklopu tržnog centra BN Boss. Teretana se sastoji iz više celina, dela za kardio, dela za trening sa opterećenjem i dela za funkcionalni trening. Ovaj objekat je odličan ako voliš velike teretane i ne voliš gužvu i čekanje u redu za spravu.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Ahilej Zemun 2

Mega Gym Zelena avenija

  • Radno vreme teretane je od 7 do 22h radnim danima, odnosno od 9 do 21h vikendom.
  • Sa posebnim prostorom za grupne treninge i personalne treninge, naći ćeš sve što ti treba za savršen trening, bez obzira na to da li si početnik ili iskusni sportista.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Mega Gym Zelena Avenija 1

Vulkan Gym

  • Radno vreme teretane je od 7 d 22h, odnosno od 8 do 21h vikendom.
  • Uz Fitpass, u Vulkanu osim korišćenjs teretane,imaš i mogućnost učlanjenja u dodatne aktivnosti uz doplatu, kao što su školica sporta, aerobik, kik boks i body sculpting.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Vulkan Gym 1

Training Center Active

  • Radno vreme teretane je od 8 d 22h.
  • Uz doplatu, možeš da iskoristiš personalne i vođene treninge pod vođstvom iskusnih instruktora, koji će te sigurno inspirisati i motivisati tokom celog treninga.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Training Center Active 1

Wise Guys

  • Radno vreme teretane je od 8 d 22h radnim danima odnosno do 17h nedeljom.
  • Wise Guys je pravi izbor ako voliš da treniraš u intimnijoj atmosferi. Pored težinskih sprava, dela za kardio, imaš i salu za istezanje sa džakovima za boks.
  • Link ka detaljnom opisu objekta na fitpass.rs.
Wise Guys 1

Često postavljana pitanja

Kako Fitpass može postati deo tvoje firme?

Fitpass članarina pruža pristup velikom broju teretana i ostalih sportskih objekata širom Zemuna i drugih delova grada.

Fitpass je fleksibilan i prilagodljiv potrebama svake firme, bilo da je u pitanju mala firma ili velika korporacija. Sa Fitpass članarinom, ti i tvoje kolege možete vežbati kada vam to najviše odgovara i u teretani u Zemunu koja vam je najbliža.

Ako misliš da bi tvoja firma mogla biti zainteresovana za Fitpass, molimo te da popuniš kratki formular ispod, a mi ćemo se pobrinuti da kolege i ti ostanete fit uz Fitpass:


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.