Treneri savetuju: Svako može sebe da dovede do onoga što taj neko smatra savršenim


Šta vas apsolutno motiviše u domenu zdravlja, sa akcentom na sport? Neki fitness momenti su individualni za svakog od nas, a neki su pak opšti i jednaki za sve. Sa tim se slaže i Isidora Jelačanaša brend ambasadorka, fitness instruktorka i personalni trener u sportskim objektima u Beogradu i Pančevu. Kako sama kaže, njena dobitna kombinacija vežbi jesu one koje uključuju mnogo ponavljanja, velike kilaže (pomeranje limita iz nedelje u nedelju), kao i različite varijacije kako bi se na pravi način aktivirao mišić. Prema njenom mišljenju, unošenje proteina, ugljenih hidrata, minerala, zdravih masti, vlakana u sinergiji sa do 2l vode dnevno može dovesti do kvalitetnih rezultata, samo ako ste dovoljno disciplinovani. Svaki vežbač je individua za sebe, pa je potrebno da upozna svoje telo i da na taj način koriguje trening i ishranu.

 

”Najveća motivacija su mi zdravlje i izgled. Svako može sebe da dovede do onoga što taj neko smatra savršenim. Potrebno je da sebe nagradite kada primećujete napredak, da radite iz dana u dan na svim komponentama koje podrazumevaju zdravlje i lep izgled.”

 

Kako kaže, najveću motivaciju joj predstavljaju zdravlje i izgled. Potrebno je da sebe nagradite kada primećujete napredak, ali on kao svaki proces traje dugo i strpljivo, pa je zbog toga krajnji cilj vredan vašeg truda. Više preferira večernji trening, iz razloga što su joj obaveze preko dana prioritet (između ostalog, fakultet i učenje). Baš zbog kasnijih sati u kojim vežba, lepše spava i oseća se bolje. Zbog svog zdravlja i estetike još uvek nema aspiracija ka nacionalnim i regionalnim bodibilding takmičenja, ali joj je svakako u planu.

 


Tekst je autorski i kreiran od strane naše brend ambasadorke Isidore Jelače

Za više pitanja i detalja, možete je zapratiti na Instagram profilu:

https://www.instagram.com/isidora.jelaca_/?hl=en


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.