Ukusna i zdrava hrana uz Poke Olakino i Fitpass aktivnu članarinu


Zadovoljstvo nam je da uspostavljamo saradnje sa kvalitetnim i prevashodno neobičnim partnerima koji svoju ponudu baziraju na kreativnosti i inicijativi da se lepi i zanimljivi ukusi svide onima koji u njima uživaju. U sklopu našeg Fitpass kluba, našao se i restoran havajske hrane – Poke Olakino.

Zašto Poke Olakino?

Poke Olakino omogućava svakom gostu da napravi obrok baš po svom ukusu. U pripremi se koriste različite vrste ribe, piletina, stek; baza od pirinča, kinoe ili salate uz kombinaciju različitog svežeg voća i povrća kao i soseva koji su direktno napravljeni u kuhinji restorana.

Ovaj restoran je među omiljenima pogotovo rekreativcima i profesionalnim sportistima koji konstantno vode računa o svom zdravlju i izgledu uzimajući u obzir nutritivnu vrednost. Zanimljivost je ta da na havajskom jeziku izraz poke (po-kej) znači ”iseći poprečno na komadiće”. Poke je jedno od najvoljenijih obroka na Havajima kojeg u osnovi čine komadi tune sa pirinčem.

Takođe, i vegetarijanci mogu naći idealno napravljen obrok za sebe. Pravi se od najzdravijih proteina u vidu sveže ribe, steka ili tofu sira koji su obogaćeni mnogim vitaminskim prilozima. Mešavina ukusa svežih namirnica je ono što će vas oduševiti, a količina hrane u činiji učiniti sitim i zadovoljnim. To važi i za njihove fantastične smoothie-je koje možete napraviti shodno vašim željama i potrebama u tom momentu.

Svi korisnici aktivne Fitpass članarine ostvaruju popust u restoranu Poke Olakino i to: 10% popusta na celokupan račun prilikom kupovine u ovom restoranu, na obe adrese: 

Vračar, Patrijarha Varnave 3, 064 008 7777 i

Novi Beograd West 65, Omladinskih brigada 86ž – 064 008 0008

Popust važi samo na kupovinu u radnji. Korisnici mogu poručiti hranu unapred, uz preuzimanje u izabranom lokalu. 

Poke Olakino – zašto su vredni vaše posete?

Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti putem telefona 064/008 0008 kao i na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram).


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.