Važno obaveštenje u vezi sa aktuelnom pandemijom


Kolektivna bezbednost i zdravlje su najvažniji i shodno najnovijoj odluci Vlade Republike Srbije, u ovom momentu zamrzavamo članarine, a one će biti nastavljene onog trenutka kada se za to steknu uslovi.

Svakodnevno pratimo situaciju, kao i uputstva izdata od strane državnih organa, pa ćemo se u skladu sa njihovim preporukama i mi tako ponašati.

Pratite naš blog i društvene mreže kako biste u narednom periodu bili izveštavani o narednim koracima u vezi sa aktuelnom pandemijom korona virusa.

Vodite računa o sebi, svojim najbližima, a pre svega o rizičnim grupama, našim roditeljima, bakama i dekama. Budite odgovorni prema svom okruženju. Želimo vam sreću i dobro zdravlje.

 

Brzo se vraćamo,

Vaš FitPass


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.