Vežbaj kod kuće: Trening koji aktivira sve vrste mišića


Ne postoje izgovori kada je zdravlje u pitanju!

 

Pogotovo ako su vam dostupne alternative koje vam mogu pomoći ukoliko ste sprečeni da trenirate u omiljenom fitnes centru. Uz minimalno rekvizita ili bez njih, trening u kućnim uslovima može biti i te kako efikasan. Na taj način održavamo formu, testiramo našu disciplinu i spremnost da ovakav trening dovedemo do savršenstva.

Baš zbog činjenice da fizička aktivnost, između ostalog, jača vaš imunitet, vreme koje posvetite vežbanju će vam biti dragocenije.

Ovog puta, našu seriju treninga predstaviće vam Aleksandra Saška Ilić, naša brend ambasadorka, koja zahvaljujući svom iskustvu u radu sa velikim brojem klijenata uspeva da pronađe savršenu kombinaciju vežbi za svakog ljubitelja sporta.

 

U pitanju je trening koji aktivira sve vrste mišića (HIIT trening) koji se u ovom videu sastoji od 7 vežbi. Pridržavanjem ovih kratkih, ali efikasnih vežbi uspećete da održite svoje telo u kondiciji u kombinaciji sa odgovarajućom ishranom i planom odmora.

 

* svaka vežba se radi 20 ili 30 sekundi

* pauza između vežbi je 10 ili 15 sekundi

* pauza između serija je proizvoljna (odnosno onoliko koliko smatrate da vam je potrebno da predahnete)

* preporuka: 3 do 5 serija svaka vežba

 

 

Podelite ovaj video, tagujte nas na Instagram i Facebook profilima i uz hešteg #FitPassAtHome pokažite nam koje vežbe praktikujete kod kuće! 🙂


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.