SPA pogodnosti u Vip Casa Club Zlatibor za sve Fitpass korisnike


Vip Casa Club Zlatibor je još jedno od mesta na kojima možete uživati u dodatnim pogodnostima koje vam nudi aktivna Fitpass članarina.

Vip Casa Club

U ušuškanoj, planinskoj atmosferi Vip Casa Club Zlatibor vam nudi koncept luksuznih apartmana koji su raspoređeni u pet moderno opremljenih vila – Vila Jela, Iskra, Harizma, Pahulja i Vina, a sadržaj svake od njih je kreiran sa posebnom pažnjom i stručnošću.

Nalaze se u samom epicentru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih atrakcija ove planine.

Zašto je Vip Casa Club Zlatibor autentičan?

Ovakvi apartmanski hoteli na prvom mestu stavljaju komfornost, uživanje, gde se sa terase pruža idiličan pogled na zaltiborsko zelenilo. Vila Jela je idealna za sve goste koji žele da spoje lepo i korisno. Pravo iz apartmana, stiže se do teretane, plivačkog bazena, spa i wellnessa-a koji zbog svog enterijera i usluge privlači veliki broj posetilaca. Sa druge strane, Vila Pahulja je idealna za roditelje koji žele da sa svojim mališanima uživaju u divnoj atmosferi i ambijentu ovog kompleksa. Takođe, gastronomski ugođaj nema cenu, pa tako u Vili Vina pored prelepih apartmana, na raspolaganju su i vinarija-restoran Casa de Vinos koji svim svojim gostima nudi prvoklasna vina, bogat jelovnik kako sa tradicionalnim specijalitetima, tako i sa modernim delikatesima. A za potpuni užitak u prirodi i neobičnom enterijeru Vila Harizma je pravi izbor za vas. Ona, između ostalog, sadrži dve sale: jednu konferencijsku i jednu kongresnu koje su idealne za svaku vrstu sastanka, prezentacije ili drugih poslovnih potreba i želja.

Svi vlasnici Fitpass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne pogodnosti u Vip Casa Club Zlatibor i to:

  • 25% popusta na usluge spa centra u Vili Jela u sklopu Vip Casa Club Zlatibor  u skladu sa redovnim cenovnikom objekta. Dovoljno je da tokom plaćanja željene usluge pokažete svoju aktivnu članarinu u Fitpass aplikaciji i popust će vam biti obračunat.
  • Ulaz u teretanu uz čekiranje preko Fitpass aplikacije i doplatu od 200din na licu mesta;
  • Ulaz u spa, termin od 2h, uz pokazivanje Fitpass aktivne članarine u aplikaciji i doplatu od 1300din na licu mesta;
  • 10% popusta za tretmane lica i tela kao i za masaže – uz uvid Fitpass članarine u aplikaciji.

Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti i na njihovim Facebook i Instagram stranicama kao i putem brojeva telefona +381 31 31 024 00 i +381 65 91 91 798.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.