Za sve naše dame i korisnice FitPass članarine, NYX Professional Makeup je spremio posebna iznenađenja!


Lepota je u svim svojim oblicima karakteristična i jedinstvena za svaku osobu. Za pripadnice nežnijeg pola postoji veliki izbor između aktivnosti i momenata zbog kojih se osećaju privlačnije, lepše i dobro u svojoj koži. Tako je i u slučaju sa kozmetikom. Imamo to zadovoljstvo da najavimo saradnju sa NYX Professional Makeup brendom i prenesemo vam sjajne trenutke sa zajedničkog događaja u Starom Slankamenu, održanog 04. juna ove godine.

 

Zašto NYX Professional Makeup?

 

Iz sunčanog Los Anđelesa stigao je prepoznatljiv, američki brend koji nudi sjajnu makeup kolekciju sa preko 2000 proizvoda. Za njihove proizvode se vezuje kvalitet, kao i ogroman broj nijansi po prihvatljivim cenama. Ovog utorka, 04. juna, imali smo prilike da organizujemo zajedničko dešavanje u prelepom kompleksu u Starom Slankamenu kako bi bila predstavljena nova no-makeup makeup kolekcija Bare with me. Uz veliki broj medija i poznatih influenserki iz sfere lepote i fitnesa, u sjajnoj atmosferi, održan je čas sporta na kojem su svi prisutni bili u prilici da vežbaju i tako razmrdaju svoje mišiće. Čas je održala Janka Budimir, jedna od najpopularnijih i najeminentnijih sportskih trenera na našim prostorima. Ujedno je prikazana i Bare with me kolekcija koja je jedinstvena zbog svojih prirodnih sastojaka, postojanosti i na kraju – dokazanog kvaliteta. U sklopu nje nalaze se tonirana krema, hidratantni prajmer, hidratantno rumenilo u stiku kao i višenamenski sprej.

 

 

Sve vlasnice FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust i to:

20% popusta na celokupan asortiman (osim na već snižene proizvode) koji je moguće ostvariti uz pokazivanje FitPass kartice samo u ovlašćenoj NYX Professional Makeup radnji u Beogradu (Terazije 12). Popust je moguće iskoristiti do 30.09.2019. godine.

 

NYX Professional Makeup – zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Sve bitne informacije možete dobiti direktno od ljubaznog prodajnog osoblja u ovlašćenoj radnji na adresi Terazije 12 u Beogradu, a pored toga, dostupni su i na digitalnim platformama (Facebook i Instagram).

Takođe, sve naše korisnice imaće prilike da u sportskim objektima u nastavku probaju testere najnovije Bare with me kolekcije:

  • Athletic’s Gym (Crveni Krst – Golubačka 5, Voždovac – Vojvode Stepe 363, Banovo Brdo – Nodilova 9, Vidikovac, Zgrada Garden Centra – Vidikovački Venac 102a);
  • Play Fitness (Zvezdara – Križanićeva 22, Banovo Brdo – Požeška 35);
  • Tonus (Novi Beograd – Omladinskih brigada 65a);
  • Lucky Fitness (Crveni Krst – Bačvanska 21, Crveni Krst – Grčića Milenka 4b);
  • Vulkan Gym (Zemun – Ugrinovačka 206);
  • AFC Star (Palilula – Čarli Čaplina 39);
  • Ethno Gym (Banjica – Crnotravska 7-9);
  • Palestra gym (Vračar – Ljubosinska 2).

 

U nastavku, pogledajte galeriju sa najzanimljivijim fotografijama sa ovog dešavanja:


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.