Synergy Talents nudi 30% popusta FitPass korisnicima

Synergy Talents nudi do 30% popusta na coaching programe – samo uz FitPass! 

FitPass, kroz omogućavanja pristupa velikom broju sportskih objekata i mogućnosti kombinovanja preko 60 disciplina, se trudi da svojim korisnicima omogući lakše vođenje zdravog i aktivnog života. Kako se konstantno trudimo da proširimo ponudu i poboljšamo kvalitet svojih usluga, našim korisnicima su omogućeni i mnogobrojni popusti koji će taj put ka zdravom životu dodatno olakšati.
Pogledajte popuste ovde.

Znajući da je svaki početak težak i da optimalno zdravlje nekada ne zahteva samo redovnu fizičku aktivnost, FitPass tim je sklopio partnerski odnos sa Synergy Talents agencijom. Od sada, svim korisnicima FitPass kartice su omogućeni i popusti do 30% na coaching programe koje ova agencija nudi.

Donesite odluku, započnite svoju promenu ka zdravom i kvalitetnom životu, a Synergy Talents agencija će se, kroz svoje programe, potruditi da dobijete svu potrebnu podršku u svojoj nameri.

Zdrav život i Navike

Da biste postigli maksimalne rezultate i zaista počeli da menjate svoj život na bolje, neophodno je da brinete i o stanju vašeg uma.

Stanje vašeg tela reflektuje stanje vašeg uma.
Zato je bitno da ojačate um i promenite loše misli i obrasce ponašanja, jer ćete tek tada moći da kreirate dugoročne rezultate.

Napravite još jedan zdrav izbor – izaberite Synergy Talents i uspostavite balans između zdravog tela i uma. Samo zdravlje na svakom nivou je optimalno zdravlje!

Synergy Talents

Synergy Talents nudi i posebne programe namenjene kreiranju zdravih navika i zdravog stanja uma koji će Vam pomoći da ostanete na putu koji ste započeli kada ste odabrali aktivan život i postali korisnik FitPass kartice.

Programi za pojedince:Synergy Talents

Naime, svaki vaš uspeh ili neuspeh rezultat je Vaših navika. Ponašanje koje kontinuirano ponavljate je sistem koji će vas dovesti do ostvarenja ili neostvarenja postavljenih ciljeva. Kada jedan sistem ne funkcioniše i niste zadovoljni stepenom ispunjenja ciljeva, onda ga treba što pre menjati.

Međutim, loše navike koje vas ometaju na putu uspeha često nije lako promeniti iz nekoliko razloga:

 • jer pokušavate da promenite previše stvari odjednom
 • jer zaboravljate zašto želite promenu
 • jer niste ostavili dovoljno vremena da se nova navika integriše u vaš život.

Programi za pojedince će pomoći da kreirate dugoročan sistem za ostvarenje ciljeva , da izbegnete zamke u koje mnogi upadaju kada otpočnu proces menjanja loših navika i da ostvarite željenu promenu.

 1. Healthy habits program – Individualni coaching program u trajanju od 2 meseca.
  Sesije se održavaju jednom sedmično u trajanju od sat vremena i program sadrži dnevnu podršku putem email-a. Program se izvodi na srpskom jeziku od strane specijalizovanih Synergy Talents coach-eva.
  Standardna cena paketa (2 meseca) je 360 evra, a za FitPass korisnike obezbeđen je popust od 30%, dakle 126 evra mesečno.
 2. Mental fitness program – Individualni coaching program u trajanju od 2 meseca.
  Sesije se održavaju jednom sedmično u trajanju od sat vremena. Program sadrži i nedeljnu podršku putem email-a. Program izvodi psiholog i coach Hans Buster, CEO Synergy Talents na engleskom jeziku.
  Standardna cena paketa (2 meseca) je 960 evra, a za FitPass korisnike obezbeđen je popust od 20%, dakle 384 evra mesečno.

Programi za kompanije:

Uz posedovanje FitPass kartice Synergy Talents obezbeđuje 20% popusta za kompanije na team building usluge, usluge soft skills treniga i coaching-a. U ovom slučaju cena zavisi od vrste programa, veličine grupe i ostalih specifikacija, tako da se konkretnije definiše u dogovoru sa klijentom.

Teme specijalizacije: Metode:
Komunikacija Coaching (individualni, timski, grupni)
Liderstvo Treninzi
Timski rad Radionice
Motivacija Team building aktivnosti
Poslovni razvoj
Upravljanje stresom i vremenom

Verujemo da se izazovi i problemi na koji ljudi nailaze u privatnom životu i na poslu, prevazilaze dubinskim, a ne površnim pristupom.

Zajedno ćemo naći koren problema i primeniti alate i tehnike za rešavanje problema i prevazilaženje izazova. Uz maksimalnu posvećenost sa vaše strane, očekujte menjanje perspektiva, promenu navika i rast.

Kontaktirajte Draganu Marković i saznajte više na :  0631280486 ili putem maila welcome@synergytalents.com .

Synergy Talents

Leave a Reply

Your email address will not be published.