Najbolje teretane na Paliluli u kojima možete trenirati sa vašom FitPass karticom


Koliko vam zaista znači vođenje zdravog i korisnog stila života, govori način na koji brinete o svojim potrebama i kako ih zadovoljavate. Ukoliko ste rešili da sport postane vaša redovna navika, FitPass kartica će vam pomoći da u tome istrajete. Postavljanje ciljeva u sportu često može biti izazov. Kroz FitPass sistem, pored treniranja bez doplate, uštede novca i vremena, preko ostvarivanja raznovrsnih popusta do uvek dostupne korisničke podrške, svako vežbanje će biti dodatna motivacija za vaše ostale dnevne aktivnosti. Pobedite predrasude, uzmite patike i počnite. Uživajte u vežbanju. Ako je Palilula lokacija na kojoj svakodnevno boravite, bilo da živite, radite ili ste u tranzitu, onda u nastavku saznajte zbog čega ove teretane nose epitet najposećenijih po svim kategorijama.

 

Iron RePublic (Bulevar despota Stefana 68c)

 

Bilo da ste rekreativac ili težite ka tome da postanete profesionalni bodibilder, Iron RePublic je prava adresa za vas

Iron RePublic je odavno prepoznatljivo ime u svetu fitnesa i bodibildinga. Na palilulskoj opštini kvalitet i tradicija, kao i inovativnost u fitnes sferi su upravo skoncentrisani u ovoj teretani. Naime, ono što se vezuje za njih jeste vrhunska usluga koja uključuje konstantno pravilno usavršavanje zajedno sa različitim edukativnim seminarima, praktičnim radom i vođenjem plana ishrane. Sa parolom da doslednost u vežbanju vodi ka najboljim rezultatima, to potvrđuje veliki broj zadovoljnih korisnika i 12 instruktora koji će vam svakog dana pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva. U prostoru od 500 m2, vežbačima je na raspolaganju ‘’Life Fitness’’ kardio oprema, kao i serija sprava poznatih brendova ‘’Technogym’’ i ‘’Impuls’’. U sklopu radnog vremena (radni dani: 07.00-23.00h i vikend: 09.00-22.00h) isplanirajte i odradite vama potrebne treninge. Svi korisnici FitPass kartice mogu bez doplate da treniraju i koriste benefite koja im pruža. Takođe, korisnici FitPass Student kartice mogu da uđu najkasnije do 15h i tako čekiraju svoju ulaznicu u svet fitnesa.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.71/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 424

Želite da vaši treninzi budu održani upravo ovde?

 

Gym & Fitness Viktorija I (Ruzveltova 10)

 

Posvetite se kulturi aktivnog i zdravog života baš na ovoj lokaciji

Gym & Fitness Viktorija je uveliko poznata zbog celokupne palete usluga koja uključuje najsavremenije uslove za trening, rekreaciju i estetske tretmane. Palilulski sportski objekat u svojoj ponudi ima najsavremenije sprave za oblikovanje i jačanje mišića, kao i kardio mašine, programe specifične i prilagodljive vašim potrebama koji služe za rehabilitaciju nakon manjih ili većih povreda, mršavljenje i kondicionu pripremu. U sklopu radnog vremena od 10h do 22h i subotom od 11h do 18h, imate mogućnost da se posvetite sebi na pravi način, uz najbolje instruktore, a sa FitPass karticom bez doplate trenirajte ono što vam najviše prija. Takođe, sa FitPass Student karticom u objekat možete ući najkasnije do 15h i odraditi željeni trening.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.68/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 47

Ubedili smo vas da svoje vreme posvetite baš njima?

 

Fitnes klub Tonus Palilula (Zdravka Čelara 14)

 

Vežbanje u skladu sa vrhunskim standardima više nije privilegija samo za odabrane

Počevši sa radom 2006. godine, Fitnes klub Tonus postavlja standarde po pitanju svih kategorija za treniranje. Svi redovni vežbači, uključujući i korisnike FitPass kartice imaju pozitivne komentare po pitanju higijenskih uslova, odlične opremljenosti, kao i prijatnog i ljubaznog pristupa koji instruktori imaju prema svim posetiocima. Lokacija je lako dostupna kako javnim prevozom, tako i automobilom, a i obezbeđen je besplatan parking. Radno vreme je od 7h do 23h radnim danima, a vikendom od 9h do 21h. Sa vašom FitPass karticom trenirajte bez doplate u teretani i pristupite kardio program, dok je za vođene treninge potrebna minimalna doplata. Posetite ovaj sportski objekat i saznajte zašto je među najkvalitetnijim na ovoj beogradskoj opštini.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.60/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 108

Zaintrigirali smo vas? Posetite ih i uverite se zašto su među najboljima.

 

City Fitness Club (Karnegijeva 7)

 

Ponosni članovi FitPass Srbija porodice

Visoka ocena ovog fitnes kluba je dokaz njegovog kvaliteta. Nalazi se na dve lokacije, a palilulska odgovara svima jer je dobro povezana sa različitim delovima grada i prevozom. CFC je formiran od strane entuzijasta i zaljubljenika u fitnes i sport generalno, a pažljivo je kreiran kako bi ugodio potrebama svih vežbača. Sam ambijent je prema komentarima korisnika FitPass kartice higijenski čist, klimatizovan, prostran, a odlična atmosfera doprinose povećanju motivacije za vežbanjem. Pored kvalitetnih sprava za treniranje, poseduju i profesionalan kardio program (simulatori nordijskog skijanja, najkvalitetnije trake, pokretne stepenice, bicikli, steperi, ergometri), kao i veliku ponudu tegova različitih težina. Teretana i kardio su bez doplate, dok je za vođeni trening potrebna doplata zajedno sa vašom personalizovanom FitPass karticom. Radno vreme radnim danima je od 7h do 23h, a vikendom od 10h do 18h. Počnite sa promenama na svom telu, a disciplina i motivacija u ovom popularnom sportskom objektu vam neće manjkati.

 

Trenutna prosečna ocena: 7.77/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 71

Živite ili radite blizu Tašmajdana?

 

Kvalitetni fitnes centri su vam uvek na dohvat ruke, samo je potrebno malo motivacije i želje za vežbanjem. Dovoljno jeste samo da u svom posedu imate FitPass karticu, pa ćete i tako ostvariti niz benefita koji je prate. Ukoliko želite da saznate više o njima, željene informacije možete potražiti i na listi teretana na opštini Palilula. Ovo je lista najposećenijih, a samim tim neki od najboljih objekata na ovoj beogradskoj opštini.

Upornost se uvek isplati, ma koliko dugo čekali. Počnite da radite na sebi. Ovi sportski centri su  pravo mesto za ostvarenje planiranog cilja. Takođe, pogledajte kompletnu listu najboljih teretana na teritoriji Beograda.

 

Ukoliko pak živite ili radite u okviru opština Novi Beograd, Vračar, Voždovac ili Zemun, pročitajte tekst o najboljim teretanama na ovim lokacijama ovde.

Ako ipak živite ili radite u okviru opština Čukarica, Zvezdara, Stari Grad, Savski venac, Obrenovac ili Surčin, pročitajte tekst o najboljim teretanama na ovim lokacijama ovde.

 

* Napomena: Lista je kreirana na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.