vozdovac

Najbolje teretane na Voždovcu koje možete posetiti sa vašom FitPass karticom


Postavljanje ciljeva u sportu često može biti izazov. Međutim, prilikom ostvarivanja takvih zacrtanih ciljeva možete imati rezultate ili izgovore. Kroz FitPass sistem, štedite novac i vreme, ostvarujete raznovrsne popuste, tu vam je i uvek dostupna korisnička podrška, pa će vam svako vežbanje biti dodatna motivacija za vaše ostale dnevne aktivnosti. Isto tako, pomoću ove kartice, lakše ćete se motivisati i olakšati sebi put ka zdravijem načinu života. Ukoliko živite, radite ili ste u prolazu kroz opštinu Voždovac, lista teretana u nastavku će vam pomoći pri donošenju odluke za onu koja najviše odgovara vašim potrebama. Ako imate posebne kriterijume za treniranje, a nisu usko vezani samo za lokaciju, naredni izdvojeni sportski objekti će sigurno zadovoljiti neke od tih kategorija.

 

Ahilej 3 (Vojvode Stepe 207)

 

Ahilej lanac teretana ima i svoj stručni medicinski tim koji vam je dostupan za opšte i posebne preglede, kao i za savete u domenu nutricionizma

Ovaj lanac teretana je od skoro postao sinonim samo za najbolje po gotovo svim kriterijumima. Treći po redu na teritoriji Beograda, ovaj sportski objekat se za sada kotira na vrhu liste u svim kategorijama. U impresivnom prostoru od 560 m2, na raspolaganju vam se nalaze, u velikom i dovoljnom broju, sprave kako za rekreativce, tako i za profesionalne sportiste koji se redovno pripremaju za velika bodibilding takmičenja. Na spomen Ahileja, pored vrhunske opremljenosti, tu je i odlična higijena, i raspoloživost sala koje se prostiru na dva nivoa. Veliki broj vežbača je zadovoljan fleksibilnim radnim vremenom (radnim danima: 8:00 – 23:00 i vikendom: 10.00 – 23.00). Pored neograničenog korišćenja teretane i kardio programa, možete bez doplate trenirati neke od grupnih programa i to nakon vežbanja u teretani. U pauzama, možete se osvežiti u Ahilej baru, gde pored zdravih obroka, u ponudi imate proteinske šejkove, sveže isceđene sokove, kafu i čajeve. Kompletno iskustvo vežbanja dostupno na voždovačkoj opštini!

 

Trenutna prosečna ocena: 8.97/10

Trenutni broj komentara i ocena korisnika: 234

Izbor je pao samo na Ahilej 3?

 

Fitnes centar Atom Ant (Jovana Popovića 1a)

 

Nalaze se preko puta srednje škole ”Milutin Milanković”, pa ćete ih lakše pronaći

Visoka ocena ovog voždovačkog objekta u skladu je sa njihovim kvalitetom u vezi sa higijenom, opremljenošću, osobljem i prostorijama u kojima se trenira. U sklopu radnog vremena od 09h do 22h i vikendom od 10h do 16h, možete trenirati koliko želite ili možete. Čak iako ste početnik, uvek ćete pored sebe imati stručnog instruktora koji će u skladu sa vašom fizičkom pripremljenošću i prethodnim iskustvom dati savete oko samog vežbanja i ishrane. Ono na šta posebno stavljaju akcenat jeste higijena objekta, znajući da je svakom tipu vežbača ovo jako bitna stavka. Moderne sprave renomiranih proizvođača poput life fitness, panatta i max fitness pružaju isti takav kvalitet, a pozitivni komentari postojećih i novih korisnika čine da Atom Ant dobije još zadovoljnih zaljubljenika u sport.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.10/10

Trenutni broj komentara i ocena korisnika: 13

Ubedili smo vas da svoje vreme posvetite baš njima?

 

 

Athletic’s Gym – Voždovac (Vojvode Stepe 230)

 

Sa pravom motivacijom i motivišućim trenerima, svako vežbanje će biti prijatno iskustvo kod njih

Athletic’s Gym lanac teretana se nalazi na četiri lokacije u Beogradu. Osim pristupačne adrese na Voždovcu, za ovaj popularan sportski objekat se često kaže da je svetski, a naš. Kao samostalni sportski klub i 21 godinom tradicije, Athletic’s karakteriše prirodno osvetljen prostor na 400 m2, 17 kardio sprava, 21 mašina TechnoGym i 6 grupnih fitnes programa. Za komplet ponudu u vidu dizajniranog prostora, odlične ventilacije i higijene, prostranog prijemnog dela, dela sa sportskim suplementima, aerobik salom i poligonom za fitnes na otvorenom prostoru – dobijene su najviše ocene. Instruktori su fakultetski edukovani treneri, a svakom vežbaču se pristupa na poseban i stručan način. Sa vašom FitPass karticom bez doplate imate pristup teretani, kardio programu, kao i grupnim treninzima (Total Body Mix, Tae Bo, Full Body Workout, Pilates, Mix Aerobic, Zumba), a u ponudi su i vođeni i personalni treninzi sa doplatom koja se plaća na prvom treningu.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.22/10

Trenutni broj komentara i ocena korisnika: 139

Zaintrigirali smo vas? Posetite ih i uverite se zašto su među najboljima:

 

 

Fitnes centar Domino Luxx (Kumodraška 71a)

 

Za lepši pol, aerobik se u Domino Luxx-u trenira intenzivno, a vrlo brzo ćete primetiti rezultate

Fitnes centar Domino Luxx, kao što sam naziv govori dominira u svim kategorijama. Na osnovu ocena i komentara FitPass korisnika, svi kriterijumi (opremljenost, higijena, osoblje, prostranost sala) su ocenjeni najvišim ocenama. Za ovu ‘’oId school’’ teretanu se često kaže da je drugi dom mnogim vežbačima. U sklopu radnog vremena od 10h do 22h i skraćeno vikendom, imate prilike da vežbate onoliko koliko vama prija, a stručni i prevashodno ljubazni instruktori će vas dodatno motivisati da uspete. Sa vašom FitPass karticom, trenirajte bez doplate u opremljenoj teretani koja uključuje i bogat kardio program. Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili pitanje, njihovo osoblje će vam stajati na raspolaganju.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.37/10

Trenutni broj komentara i ocena korisnika: 8

Domino Luxx je baš u tvom kraju?

 

 

City fitness club Voždovac (Kumodraška 164)

 

Pored ove, nalaze se i na drugoj lokaciji u centru grada – Karnegijeva 7

Počevši od 2008. godine sa radom, do danas su ostali jedni od pionira održavanja kvalitetnog, sportskog načina života. Na prvi spomen ovog objekta u FitPass sistemu, prva asocijacija jeste impresivan i čist prostor na preko 500 m2 (dva nivoa) u kojem su dostupne sprave renomiranih proizvođača, kao i posebne, klimatizovane prostorije za grupne programe. Svim članovima su u prostranim svlačionicama dostupni i proizvodi za negu lepote i ličnu higijenu. Tim stručnjaka, velikih entuzijasta i zaljubljenika u sport su upravo napravili ovaj prostor kako bi svakom vežbaču omogućili prijatan trening. Bogat kardio program (steper, trake za trčanje i bicikli u velikom broju) stoje na raspolaganju u svakom trenutku tokom fleksibilnog radnog vremena od 07h do 23h. Takođe, svi treneri su specijalizovani za redukciju telesne mase, kondicionu pripremu sportista, korekciju telesnih deformiteta i eliminisanje mišićne hipertrofije. Trenirajte bez doplate u jednoj od najkvalitetnijih sportskih objekata na Voždovcu.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.02/10

Trenutni broj komentara i ocena korisnika: 77

Personalni ili vođeni trening?

 

Ova beogradska opština pruža dobar izbor sportskih objekata koji se svojim kvalitetom i vrhunskom ponudom ističu. Dovoljno je samo da imate FitPass karticu, pa ćete i tako ostvariti niz benefita koji je prate. Ukoliko želite da saznate više o njima, željene informacije možete potražiti i na listi najboljih teretana na Voždovcu.

Put do ostvarivanja zacrtanog cilja može biti dug, ali će znatno biti olakšan ukoliko poverenje pružite samo najboljima. Takođe, pogledajte kompletnu listu najboljih teretana na teritoriji Beograda.

 

Ukoliko pak živite ili radite u okviru opština Novi Beograd, VračarPalilula ili Zemun, pročitajte tekst o najboljim teretanama na ovim lokacijama ovde.

Ako ipak živite ili radite u okviru opština Čukarica, Zvezdara, Stari Grad, Savski venac, Obrenovac ili Surčin, pročitajte tekst o najboljim teretanama na ovim lokacijama ovde.

 

* Napomena: Lista je kreirana na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.