vracar

Najbolje teretane na Vračaru i zbog čega su vredne posete


Niste redovan vežbač, jer zbog manjka vremena i ostalih faktora ne stižete da vežbate, ali ste sada napokon odlučili da svoje vreme pametno utrošite na treninge. Opština Vračar vam je idealna lokacija jer tu radite ili živite? Ako ste vlasnik FitPass kartice, želimo da znate da je svaki fitnes centar u okviru našeg sistema jedinstven na svoj način, a broj od preko 650 objekata u njemu je dokaz kvaliteta i raznovrsnosti sportskih aktivnosti… Uplatom samo jedne članarine, ostvarićete niz benefita, počevši od uštede novca, popusta, podrške od strane korisničkog centra, a najviše do organizacije vašeg vremena i dnevnih prioriteta.

Vračar je zaista bogat različitim sadržajem, ali u nastavku vam predstavljamo nešto iz njihove sportske ponude. Za koji god sportski objekat se budete odlučili, nećete se pokajati.

 

Fitness centar Pro Gym (Sjenička 1)

 

Pro Gym.jpg
Omiljena destinacija za rekreativce i profesionalne sportiste

Odlični fitnes centri se uvek izdvajaju po svom kvalitetu, u svim kategorijama. Pro Gym je na lestvici najboljih, a razlozi za to su brojni. Bićete u prilici da u sjajno opremljenom, klimatizovanom i prijatnom ambijentu vežbate ono što vama prija, a u skladu je sa vašim zacrtanim, sportskim ciljevima. Od 2009. godine, ovaj sportski objekat su posetili kako profesionalni sportisti, tako i rekreativci željni sportske discipline, dobrog fizičkog izgleda i još bolje atmosfere koju kreiraju posvećeni treneri sa godinama iskustva i listom zadovoljnih korisnika. Radno vreme je prilagođeno svakom, a u periodu od 7.00h do 22.00h vi birate šta ćete trenirati i kojim intenzitetom. Sa vašom FitPass karticom, u ovom vračarskom fitnes centru su vam dostupni teretana i sauna, a garantujemo vam da ćete na dugoročne staze pokloniti baš njima svoje poverenje. Javite nam vaše utiske, ne sumnjamo da će biti odlični.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.13/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 100

Ubedili smo vas da svoje vreme posvetite baš njima?

 

 

Fitness club Palestra (Ljubostinska 2)

 

Palestra.jpg
Vračarska zajednica vežbača je okupljena oko zajedničkog cilja u vežbanju

Neobično ime za neobičan i prevashodno kvalitetan fitnes centar. Ušuškan u starom delu Vračara, ovaj sportski objekat se može pohvaliti sjajnim sadržajem, ljubaznim i savesnim osobljem. Dva posebna nivoa na površini od 800 m2 sačinjava oprema vrhunskog kvaliteta u dovoljnom broju kako bi se zadovoljile potrebe svih vežbača. Poverenje Palestra fitnes centru su poklonili i neki od profesionalnih sportista, a u prilog tome govore i sjajni komentari posetilaca i ljubitelja brojnih sportskih disciplina. Najveći potencijal, kako oni ističu, jesu stručni treneri koji bez ikakvih predrasuda i sa posebnim pristupom kreiraju optimalan trening za svakog. U kombinaciji sa pozitivnom atmosferom koja je uvek prisutna na svakoj grupnoj aktivnosti, dobija se dodatni podstrek za posetu svakom narednom sportskom druženju. U okviru radnog vremena od 09h do 21h i sa vašom personalizovanom FitPass karticom, imate pristup teretani, kardio programu, kao i grupnim treninzima i posebno sauni ukoliko želite da se dodatno opustite. Dobar razlog da ih posetite, zar ne?

 

Trenutna prosečna ocena: 9.02/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 34

Želite da se pridružite Palestra zajednici vežbača?

 

 

Spin Masters (Maksima Gorkog 5)

 

Stručnost i godine iskustva trenera su samo neke od prednosti ovog popularnog objekta

Sinonim za kvalitet i proverenu tradiciju, teretane i fitness centar Spin Masters iza sebe imaju zadovoljne posetioce i redovne vežbače koji su poklonili poverenje ovom sportskom objektu. Nalaze se na tri lokacije, a na beogradskoj opštini Vračar ih sigurno nećete zaobići. U sklopu radnog vremena od 9h do 23h, kao i pristupačnim periodom tokom vikenda, moći ćete da uspešno organizujete svoje dnevne aktivnosti i slobodno vreme posvetite sebi i svom zdravlju. Sa FitPass karticom, imate pristup teretani i kardio programu, kao i individualnim i grupnim trenizima, sve sa sjajnom mesečnom članarinom i brojem treninga koji odgovaraju vašim afinitetima. Posvećeni treneri su jedna od prvih komentara koje ćete čuti od redovnih posetilaca, a u prilog tome govore njihova stručnost i godine iskustva. Sprave su moderne i dostupne svima, sa posebnim akcentom na kardio program preko kojeg se, kao što je poznato, ističe važnost održavanja kondicije i zagrevanja pre glavnog treninga. Posetite ovaj sportski objekat i uverite se zašto su vredni svake vaše posete.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.65/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 7

Vaš izbor je pao na Spin Maters?

 

 

Bodi i fitnes klub Element (Sinđelićevo Sokače 1A)

 

Mesto rezervisano samo za lepši i nežniji pol

Lepši pol ima priliku da svoje fizičko ulepšavanje upotpuni u samo njima prilagođenom bodi i fitnes klubu. Element nudi odlične uslove za treniranje dama, počevši od savremene opreme, odličnog radnog vremena (9-22h), preko higijenski čistih i prostranih sala, do pametno kreiranih programa vežbanja za svačije potrebe i nivoe kondicije. Stručnost, intimnost i komfor su samo od nekih parola kojim se ovaj vračarski objekat vodi, a godinama unazad zadovoljne korisnice imaju samo reči hvale. Ukoliko ste vlasnice FitPass kartice i želite baš njima da poklonite poverenje, čekaju vas bogato opremljena teretana i kardio program. Saznajte zašto se Element nalazi među najboljima i pridružite se klubu zadovoljnih sportista.

 

 

Trenutna prosečna ocena: 7.33/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 8

Fitnes centar Element odgovara baš vašim potrebama i slobodnom vremenu?

 

 

Već posedujete FitPass karticu? Saznajte zašto sa njom ostvarujete brojne pogodnosti, a vežbanjem ćete ostvariti vaše ciljeve, biće vam bolje i lepše ukoliko nekoliko puta nedeljno vreme posvetite sebi i svom zdravlju. Ukoliko ste zainteresovani i za ostale, dostupne teretane i ostale sportske objekte na teritoriji Vračara, više informacija možete potražiti i na listi najboljih teretana na Vračaru.

Nadamo se da smo vam olakšali odluku pri izboru teretane na ovoj beogradskoj opštini i da su motivacija i volja veći sa izborom pravog sportskog objekta. Takođe, pogledajte kompletnu listu najboljih teretana na teritoriji Beograda.

 

Ukoliko pak živite ili radite u okviru opština Novi Beograd, PalilulaVoždovac ili Zemun, pročitajte tekst o najboljim teretanama na ovim lokacijama ovde.

Ako ipak živite ili radite u okviru opština Čukarica, Zvezdara, Stari Grad, Savski venac, Obrenovac ili Surčin, pročitajte tekst o najboljim teretanama na ovim lokacijama ovde.

 

* Napomena: Lista je kreirana na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.