Zene Rad Laptop

Povećaj produktivnost zaposlenih uz ograničen budžet!


Ukoliko želiš da povećaš produktivnost zaposlenih i na taj način poboljšaš samo poslovanje kompanije, verovatno si svestan/a da je potrebno da uložiš u određene benefite za svoje zaposlene. Benefiti za zaposlene često znaju da vrše veliki pritisak na budžet kompanije, ali istina je da to nije baš uvek tako.

Upravo Fitpass ima idealno rešenje za sve tvoje želje koje će ti pomoći da povećaš produktivnost zaposlenih uz minimalna ulaganja!

Zdrav život – veća produktivnost zaposlenih

Razumeš koliko je zdravlje važno za život, ali i za produktovnost rada koji obavlja zaposleni. Veruješ da je zdrav zaposleni, srećan i produktivan zaposleni. Imaš gomilu ideja i planova ali budžet te često sputava. Tu na scenu stupa Fitpass, tvoj verni saveznik u sferi fitnes i wellness programa koji će sigurno povećati produktivnost zaposlenih.

Fitnes Trening Priroda

Kako zadovoljstvo utiče na produktivnost zaposlenih?

Zadovoljstvo zaposlenih nije samo stvar moralne odgovornosti prema zaposlenima – zadovoljstvo je faktor koji direktno utiče na ukupnu produktivnost. Kroz brigu o tome kako se osećaju zaposleni, kompanija gradi zdravu radnu klimu i timski duh koji podstiče visok nivo motivacije, angažovanosti i produktivnosti.

Kada su zaposleni zadovoljni radnim uslovima i beneficijama, dolazi i do smanjenja fluktuacije, povećane lojalnosti prema kompaniji i stvaranju okruženja otvorenog za kreativnost i inovacije. Investiranje u programe koji podržavaju dobrobit zaposlenih, kao što su korporativni wellness i fitnes programi mogu izuzetno značiti zaposlenima, a u isto vreme ne moraju biti skupi. Uz Fitpass program, profitiraju i kompanija i zaposleni!

Jedna članarina koja pokriva sve fitness i wellness potrebe tvojih zaposlenih

Znamo da budžet može biti otežavajuća okolnost kompanije, ali Fitpass čini wellness pristupačnim i održivim. Ako omogućite zaposlenima da uživaju, vratiće Vam profitom! Uz cenu jedne članarine, tvoji zaposleni mogu da treniraju u najboljim sportskim objektima širom zemlje. Ne morate da žrtvujete ni zdravlje zaposlenih ni finansijsku stabilnost i produktivnost.

Jedna od najvećih prednosti Fitpass-a je poreska olakšica. Dakle, dok vodite računa o zdravlju zaposlenih, mi vodimo računa o vašem budžetu. Da, wellness i ušteda mogu da idu ruku pod ruku.

Benefit za celu porodicu

Sa Fitpass članarinom imaš opciju da tvoj partner trenira po istoj benefitnoj ceni koju obezbeđuje tvoja kompanija. Takođe, svoju članarinu možeš da ustupiš detetu do 15. godine.

Trening deca, fudbal

Biraš kako plaćaš članarinu

Razumemo da je fleksibilnost ključna. Zato Fitpass kompanijama nudi opciju “podeljenog troška” između kompanije i njenih zaposlenih. Kompanija može da pokrije deo mesečne članarine, dok zaposleni plaćaju preostali deo. Na taj način, obe strane doprinose i svi mogu uživati u wellness benefitima bez pritiska na budžet. Ova opcija nije samo odličan način da se uštedi, već i sjajan pokazatelj da se brinete o zdravlju i zadovoljstvu svog tima.

Poreske olakšice i cena koja se isplati

Uz Fitpass ne samo da ulažete u zdravlje i dobrobit vaših zaposlenih, već i ostvarujete poreske olakšice zahvaljujući zakonskim regulativama u Srbiji, svi izdaci za rekreaciju zaposlenih su poreski oslobođeni, pod uslovom da su benefiti za zaposlene dostupni svima. Ukratko, Fitpass je win-win rešenje za zdravlje tima i finansije.

*U skladu sa članom 18a Zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana

Ekonomično, ali ne na uštrb kvaliteta

Ovde ne pričamo o nekom jeftinom rešenju koje će vam samo doneti dodatne glavobolje. Fitpass je ulaganje u produktivnost koje se itekako isplati. Zašto? Zato što su zaposleni koji koriste Fitpass manje na bolovanju, zadovoljniji su i produktivnije koriste radno vreme.

Po meri vaše kompanije

Mi razumemo da svaka firma ima svoj jedinstveni ritam i potrebe. Zato se potpuno prilagođavamo vama. Birajte između različitih fitnes opcija, a kao šlag na tortu, nudimo i ideje za timbildinge i održavamo mini radionice o zdravim radnim navikama direktno kod vas.

Nekoliko bonusa

Laka implementacija: Ne treba vam tim od deset ljudi da biste implementirali ovaj benefit i povećali produktivnost kompanije. Oko Fitpass-a ćete imati posla jedan dan mesečno, kada nam šaljete eventualne izmene u spisku korisnika i plaćate fakturu.

Brza i efikasna podrška: Problem? Pitanje? Savet? Kliknite i mi smo tu, spremni da vam pomognemo što brže možemo.

Dugoročne beneficije: Ne pričamo samo o trenutnim uštedama. Fitpass je investicija u vašu reputaciju kao poslodavca i u budućnost vaše firme.

Zaključak – kratko i jasno

Ako ste mislili da vam je zdravlje zaposlenih nedostižno zbog budžeta, vreme je da upoznate Fitpass. Pružamo vam zdravlje na rate, bez kamate, i sa gomilom dodatnih benefita. Javite se da zajedno uradimo nešto dobro za vaš tim!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.