Fitpass Club

As a Fitpass user, you become a part of a unique loyalty program - Fitpass Club which allows you discounts and other benefits with our partners on different goods and services in the field of sport, fitness, nutrition, medicine, wellness, beauty and health.

All Categories Sportska opremaTehnikaMedicinske i nutricionističke usluge i proizvodiNega i lepotaWellnessOstalo

20% POPUSTA NA SVE VRSTE MASAŽA U ASTRADAS SALONU LEPOTE

Salon lepote ASTRADAS nudi specijalne popuste svim FitPass korisnicima. Ostvarite 20% popusta na sve vrste masaže.

Learn more

30% POPUSTA NA SYNERGY TALENTS COACHING PROGRAME

Da biste postigli maksimalne rezultate i zaista počeli da menjate svoj život na bolje neophodno je da brinete i o stanju Vašeg uma. Stanje Vašeg...

Learn more

Popust

Uz svoju aktivnu FitPass članarinu u odabranim MediGroup domovima zdravlja ostvarujete posebne popuste na kompletne sistematske preglede.

Learn more

10% POPUSTA NA CELOKUPAN IZNOS KUPOVINE U SUPPLEMENT STORE

U eksluzivnoj ponudi Supplement Store je spremio specijalni popust za sve korisnike Fitpass članarine. Svako ko naruči putem interneta i ostavi broj svoje kartice u...

Learn more

10% STALNOG POPUSTA U ATP SPORT-U

Svim FitPass korisnicima obezbeđen je popust od 10%, na celokupan iznos.

Learn more

10-20% POPUSTA NA KUPOVINU SUPLEMENATA U WVS SUPPLEMENT SHOP-U

Svim korisnicima "FitPass" aktivne članarine omogućen je popust na kupovinu suplemenata iz "WVS Supplement Shop"-a. Takođe, svi posetioci "WVS Supplement Shop"-a ostvaruju specijalan popust na kupovinu...

Learn more

30% POPUSTA NA NUTRICIONISTIČKE PREGLEDE U ORDINACIJI OPŠTE MEDICINE DR GIFING

Uz FitPass karticu ostvarujete popuste na mnogobrojne nutricionističke preglede kao i program hrono ishrane u Ordinaciji opšte medicine Dr Gifing.

Learn more

25% POPUSTA NA NUTRICIONISTIČKI PROGRAM U POSITIVE LIFE STYLE

Za sve FitPass korisnike Positive Life Style nudi 25% popusta na nutricionističke konsultacije, nutricionističku kontrolu i planiranje jelovnika.

Learn more

10% POPUSTA U PRODAVNICI SUPLEMENATA 4FITNESS NA ARTIKLE SA CENOM 300RSD I VIŠE

Ušuškan među mnogim prodavnicama i lokalima 4Fitness shop je idealno mesto gde imate široku ponudu najboljih Evropskih i svetskih brendova iz sveta sportske suplemnatcije.

Learn more

10% POPUSTA NA CEO ASORTIMAN U PRODAVNICI SUPLEMENATA 4SPORT IZ NOVOG SADA

Prodavnica 4sport, specijalizovano mesto na kojem možete pronaći sve od sportskih suplemenata do prirodnih dodataka ishrani, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu.

Learn more

SA FITPASS ČLANARINOM OSTVARI 10% POPUSTA NA FRESH DETOX ASORTIMAN

Fresh detox predstavlja novo i unikatno mesto, jedinstveno po svojoj nameni, Bez ikakvih aditiva i veštačkih dodataka, dobijate proizvode koji vam daju energiju i snagu, a osveženje je zagarantovano.

Learn more

Fizioterapeutska ambulanta Fiziomedic FitPass korisnicima pruža 10-20% popusta na svoje usluge

Prva asocijacija na profesionalnost i kompetentnost u domenu fizikalne terapije i medicinske rehabilitacije jeste upravo ambulanta Fiziomedic

Learn more

10% POPUSTA NA SLATKE I ZDRAVE WILD BAR ŠTANGLICE

Svi FitPass korisnici prilikom online poručivanja štanglica (Facebook i Instagram) ili putem telefona (+381 65 8060 678) dobijaju 10% popusta na celokupnu porudžbinu. Dostava za Beograd je besplatna.

Learn more

EAT FIT KETERING SVIM FITPASS KORISNICIMA PRUŽA 20% POPUSTA NA OBROKE ZA 1 DAN

Ovaj autentičan ketering se bavi prevashodno pažljivom pripremom i dostavom obroka prema planu ishrane sa dnevnim unosom kalorija koji odgovara vašim potrebama i zacrtanim ciljevima.

Learn more

10-20% POPUSTA NA FRIZERSKE USLUGE U AKADEMIJI PANJKOVIĆ

Korisnici FitPass aktivne članarine imaju specijalne popuste od 10% na usluge šišanja i feniranja, zatim popust od 20% na usluge kolora (izrastka, cele dužine, preliv, ombre, balayage.. ) kao i popust od 10% na nadogradnju kose.

Learn more

10% POPUSTA U POLIKLINICI CONSILIUM

Svi korisnici FitPass aktivne članarine koji žive, rade ili se nađu na teritoriji Novog Sada, ostvaruju 10% popusta na sportski sistematski pregled, kao i 10% popusta na sve pojedinačne preglede u Poliklinici Consilium.

Learn more

AMG SPORT NUTRITION NUDI 10% POPUSTA

Posetite AMG Sport Nutrition prodavnice, odaberite željene suplemente i ostvarite 10% popusta uz FitPass aktivnu članarinu. Popust se obračunava prilikom plaćanja računa i ne važi za proizvode koji su na akciji.

Learn more

10% POPUSTA NA CEO RAČUN U RESTORANU PROTE.IN U NOVOM SADU

Korisnici FitPass aktivne članarine imaju specijalan popust od 10% na ceo račun, odnosno na sve specijalitete iz jelovnika. Dodatno, popust se ostvaruje isključivo prilikom gotovinskog plaćanja i obavezno je da pored pokazivanja svoje FitPass kartice, pokažete i svoju ličnu kartu.

Learn more

25%,20% i 10% POPUSTA U STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI WINNER SMILE

20% popusta na usluge iz konzervativne stomatologije (popravljanje zuba, zamena plombi, lečenje kanala korena zuba) i oralno-hirurških intervencija, 10% popusta na usluge stomatološke protetike i 25% popusta na beljenje zuba.

Learn more

30% POPUSTA HRONO CENTRA DR GIFING U NOVOM SADU

Svi korisnici FitPass aktivne članarine ostvaruju 30% popusta na sledeće tretmane u hrono centru dr Gifing: * Test intolerancije na hranu; * Merenje sastava tela; * Program odvikavanja od pušenja.

Learn more

Do -25%

Do 25% popusta na asortiman proizvoda namenjenih za trening i trčanje; 20% popusta za celokupan asortiman koji nije na sniženju i 5% popusta na već snižen asortiman. Beograd, TC Ušće, Bul. Mihajla Pupina 4; Niš, SC Forum, Obrenovićeva 42; Kragujevac, TC Plaza, Bul. kraljice Marije 56

Learn more

20% POPUSTA NA SVE TIPOVE MASAŽA U STUDIJU OAZA ORIENTAL

Zbog stresa koji je neminovan, pronalazimo različite načine kako bismo se opustili. Masaža je jedno od rešenja. Ukoliko ste već u FitPass sistemu, ne propustite priliku da sebe iznenadite kvalitetnom relaksacijom. Studio Oaza Oriental je prava adresa za vas.

Learn more

20% POPUSTA U FIZIOTERAPEUTSKOJ ORDINACIJI SPORT MEDICAL ALLIANCE

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 20% popusta na celu paletu usluga. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju aktivnu članarinu sa i popust će vam biti obračunat.

Learn more

10% POPUSTA U VECTOR SPORTSKIM PRODAVNICAMA

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% u Vector maloprodajnim objektima na dve lokacije i to na servis bicikala, na lopte, rekvizite, sportsku opremu.

Learn more

OSTVARITE 10% POPUSTA NA KOZMETIČKE TRETMANE U SALONU HAPPY LADY

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve kozmetičke tretmane. Neophodno je da unapred zakažete željeni tretman, a tokom plaćanja je dovoljno da pokažete svoju FitPass aktivnu članarinu sa ličnim dokumentom, i popust će Vam biti obračunat.

Learn more

CENTAR ZA STOPALA KOREKT: SPECIJALAN POPUST OD 20% ZA SVE KORISNIKE FITPASS ČLANARINE

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 20% popusta na celu paletu usluga. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. Prilikom neophodne rezervacije Vašeg tretmana, neophodno je da se raspitate da li postoje doplate na željenu terapiju.

Learn more

ZDRAVA ISHRANA UZ HOW2FIT KETERING I 10% POPUSTA

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta prilikom naručivanja željenog obroka, odnosno popust se odnosi na ceo račun. Neophodno je da prilikom porudžbine u polje Napomena napišete svoj broj kartice, pa će vam ujedno i popust biti obračunat. Plaćanje se vrši pouzećem.

Learn more

SPORTAGRAM I SPECIJALNIH 10% POPUSTA ZA SVE FITPASS KORISNIKE!

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust u prodavnici sportske opreme Sportagram i to: 10% popusta na sve artikle u objektu koji nisu na popustu. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

Learn more

10% POPUSTA NA CEO ASORTIMAN DOBRE IN ORGANIC ONLINE PRODAVNICE

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% na ceo račun prilikom online kupovine, ukucavanjem koda FITPASS10 u predviđeno polje za registraciju.

Learn more

CEO ASORTIMAN JUST COOL ONLINE PRODAVNICE NA POPUSTU OD 10% SA FITPASS ČLANARINOM

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta na ceo račun svih Cool Gear proizvoda prilikom online kupovine, ukucavanjem koda cool10 u predviđeno polje za registraciju.

Learn more

SJAJNI POPUSTI I DO 50% KOD NAŠIH PARTNERA ROLLING EYEWEAR

Ostvarite sjajne popuste kod naših partnera Rolling Eyewear na popularno svetske modele dioptrijskih naočara, stakala, kontaktnih sočiva i oftamološke preglede.

Learn more

15% POPUSTA NA AKTIVNOSTI U ŠKOLI SKIJANJA ''AVANTURIJA''

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne popuste u ski školi Avanturija na Kopaoniku i to od 10% do 15% popusta na časove skijanja za decu i odrasle.

Learn more

BRINITE O SVOM ZDRAVLJU UZ ''PSIHORELAKS'' I POPUSTE SA FITPASS AKTIVNOM ČLANARINOM

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 20% u edukativnom centru Psihorelaks i to na autogeni trening i trening iz progresivno – mišićne relaksacije na teritoriji Beograda, Novog Sada i putem Skype digitalne platforme.

Learn more

ISKORISTITE POPUST OD 10% SA FITPASS AKTIVNOM ČLANARINOM NA SVE USLUGE NUTRICIONISTIČKE ORDINACIJA ''MONIKINA NUTRI ZONA''

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve nutricionističke usluge ove ordinacije.

Learn more

FANTASTIČAN POPUST OD 50% SA FITPASS ČLANARINOM NA SVE STRONGMAN ONLINE PERSONALNE TRENINGE

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 50% na sve online personalne treninge! Sve informacije u tekstu.

Learn more

OSTVARITE 20% POPUSTA U HOTELU LOGOS SA VAŠOM FITPASS ČLANARINOM

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 20% na pojedinačne i porodične aranžmane u hotelu ‘’Logos’’. U popust je uračunata i vanpansionska potrošnja koja je sastavni deo ukupnog računa prilikom boravka.

Learn more

ZABAVITE SE NA ORIGINALAN NAČIN I ISKORISTITE 15% POPUSTA U SPORT ROOMS-U

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 15% popusta u Sport Rooms konceptu na sve usluge, odnosno sve pakete.

Learn more

SPECIJALAN POPUST OD 10% NA CEO ASORTIMAN BRENDA ALEKSANDAR MN

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta zahvaljujući našim partnerima Aleksandar MN i to na celokupan asortiman ovog brenda, osim na akcijske proizvode. Popust je za sada moguće ostvariti samo na ceo račun u objektu.

Learn more

LAMA D.O.O. JE SPREMILA 15% POPUSTA NA SAV ASORTIMAN SA FITPASS ČLANARINOM

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 15% popusta prilikom fizičke kupovine celokupnog asortimana brenda Lama d.o.o. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

Learn more

OSTVARITE 20% POPUSTA NA TERAPIJU PLUTANJEM!

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 20% popusta u Floating studiju Spokojstvo i to na sve standardne cene svih tretmana. Ovaj popust se odnosi na gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama.

Learn more

POSEBNE POGODNOSTI U ZEPTER INTERNATIONAL-U SAMO SA VAŠOM FITPASS KARTICOM!

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 15% popusta na sve Zepter proizvode.

Learn more

OSTVARITE 10% POPUSTA U KOZMETIČKIM SALONIMA ORLY I BEAUTY BY MASHA

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta na SVE usluge u svim kozmetičkim salonima ORLY salon & shop i Beauty by Masha.

Learn more

OSTVARITE POPUST U D'JUS RESTORANU I BARU!

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta na ceo asortiman D’JUS juice bara i restorana. Pokažite karticu i ostvarite popust.

Learn more

VIP CASA CLUB NUDI SJAJNE BENEFITE I POGODNOSTI!

Vip Casa Club svim FitPass korisnicima nudi 10%, 20% i 30% popusta na određene usluge i proizvode u sklopu svojih kompleksa.

Learn more

SPECIJALNI POPUSTI U BELVI TRAVEL TURISTIČKOJ AGENCIJI

Ostvarite 5-7% popusta na celokupan iznos grupnih, porodičnih i individualnih aranžmana sa avio ili bus prevozom za Grčku, Tursku, Egipat, evropske gradove, ski aranžmane i wellness.

Learn more

15% POPUSTA NA ALOE VERA FOREVER LIVING PROIZVODE I NUTRICIONISTIČKE USLUGE

Ostvarite 15% popusta na zdrav asortiman Aloe Vera Forever Living i nutricionističko savetovanje Maje Astaloš.

Learn more

UKUSNA I ZDRAVA HRANA UZ POKE OLAKINO I FITPASS ČLANARINU

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust u restoranu Poke Olakino i to 10% popusta na celokupan račun prilikom kupovine.

Learn more

BRINITE O SVOM ZDRAVLJU U SALONU GLOSS BY MINJA

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne popuste u Salonu Gloss by Minja i to 15% popusta na sve usluge (osim na one koje su već na popustu).

Learn more

NEKA VAŠ OSMEH ZABLISTA UZ OLA SMILE I 15% POPUSTA

Neka vaš osmeh zablista uz Ola smile olovku za profesionalno i zdravo izbeljivanje zuba!

Learn more

CENTAR ZA REHABILITACIJU FITFIZIO SVIM FITPASS KORISNICIMA NUDI SJAJNE POGODNOSTI!

Ostvarite 30% popusta na određene usluge i brinite o svom zdravlju na pravi način!

Learn more

OSTVARITE POPUSTE U PRODAVNICI SPORTSKE OPREME SPORTEH SA VAŠOM FITPASS ČLANARINOM

Ostvarite 10% popusta na celokupan asortiman prodavnice sportske garderobe Sporteh!

Learn more

Povežite FitPass i Globaltel karticu i dobijate besplatne gigabajte interneta svakog meseca!

Povežite svoju FitPass članarinu i Globaltel karticu i preuzmite svoje besplatne gigabajte svakog meseca! Samo za korisnike FitPass članarine, Globaltel je obezbedio specijalne uslove i još više neta!

Learn more

Eat Smart svim FitPass korisnicima omogućava do 20% popusta na cenu obroka!

Svim FitPass korisnicima Eat Smart je omogućio 10% popusta na cenu obroka za nedelju dana, kao i 20% popusta na cenu obroka za probni dan.

Learn more

Masaže Profesional svim FitPass korisnicima nudi 20% popusta na sportsku masažu!

Masaže Profesional je omogućio 20% popusta na sportsku masažu, svim FitPass korisnicima, uz pokazivanje aktivne FitPass članarine.

Learn more

Iskoristite 20% popusta na masaže sa svojom FitPass članarinom

U salonu u kome je glavni maser i fizioterapeut Saša nećete pogrešiti bilo koju vrstu masaže da izaberete od gore navedenih. Na sve ove tipove masaža uz FitPass članarinu omogućeno vam je 20% popusta.

Learn more

Uz FitPass članarinu popust u ski školi NIX

Svi FitPass korisnici ove sezone mogu koristiti popust od 10% uz svoju FitPass članarinu i u ski školi NIX.

Learn more

Oxybar Centar je svim FitPass korisnicima omogućio 20% popusta na terapiju kiseonikom u hiperbaričnoj komori!

Prednosti su mnogobrojne, a naši novi partneri u FitPass Klubu, Oxybar Centar, su omogućili svim FitPass korisnicima 20% popusta na terapiju kiseonikom u hiperbaričnoj komori.

Learn more

Specijalni popust od 10% na proteinski detox program u Housewife Detox-u!

Housewife Detox je brend koji se bavi detox programima i detox sokovima. Cilj im je da njihovi korisnici prvenstveno imaju zdravstvenu korist u čišćenju organizma i povećanju baznosti istog. Prednosti i koristi detox programa i detox sokova su, sem zdravstvenih i gubitak kilograma, izbacivanje viška tečnosti i ubrzavanje metabolizma.

Learn more

Iskoristite 30% popusta sa FitPass članarinom u Homeopatskoj ordinaciji Beograd

Homeopatska ordinacija Beograd Vam nudi usluge savetovanja i homeopatskog lečenja, kao i mogućnost pohađanja škole homeopatije.

Learn more

Medisimo clinic nudi 20% popusta svim FitPass korisnicima

Svi FitPass korisnici mogu ostvariti 20% popusta na tretmane u Medisimo clinic ordinaciji. Njihova misija je briga o vašem zdravlju, izgledu i lepoti vaše kože. Putem konsultacije, dijagnoze i terapije, tu smo da razumemo vaše potrebe i pronadjemo prave odgovore.

Learn more

Koliko ste stvarno fit proverite sada uz popust od 15% samo za FitPass korisnike u Centru Perun PROTECT Beograd

Ukoliko ste korisnik FitPass članarine možete ostvariti 15% popusta na analizu kompozicije tela i sve ostale usluge iz programa nutricionizma kod našeg partnera Centar Perun PROTECT Beograd za koga verujemo da će značajno uticati na Vašu percepciju o ishrani i motivisati Vas da vežbate i hranite se u skladu sa svojim telom. Za početak proverite koliko ste zaista fit.

Learn more

ZenBaric Hiperbarična komora - 40% popusta

Budite jači, otporniji i podmladite se uz terapiju kiseonikom.

Learn more

Depil Concept - 20% popusta na zonu epilacije po izboru

20% popusta na tretman epilacije laserom i IPL metodom. Zakaži termin i ostvari popust uz svoju FitPass članarinu.

Learn more

10% Popusta na kolekciju Ivane Korab uz aktivnu FitPass članarinu

Uz FitPass ostvarite 10% popusta na liniju ženske garderobe novog brenda FWI. Inspirisana modom i životnim stilom svojstvenim Los Anđelesu, linija FWI sportske opreme naše uspešne manekenke Ivane Korab...

Learn more

Popust na usluge - Stomatološka ordinacija 3Dentista

Korisnicima FitPass članarine stomatološka ordinacija "3Dentista" daje popust od 50% na uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga i na kućno beljenje zuba, 20% ...

Learn more

Selfie Muzej - Promo cena za korisnike FitPass-a

Pokaži FitPass aktivnu članarinu na svom telefonu i nabavi ulaznicu po sniženoj ceni od 600rsd.

Learn more

Do - 20%

Iskoristi 20% popusta na Running i Training asortiman, na nesnižene artikle i još 10% na već snižene artikle u Sport Vision radnjama!

Learn more

-10% na gedžete za trening

Iskoristi 10% popusta na A1 gedžete koji ti koriste prilikom treniranja.

Learn more

10% na House od Supplements

Iskoristi 10% popusta na suplemente za ishranu.

Learn more

-10% na proslavu dečijih rođendana

Sportsko rekreativni centar Dorćol i Fitpass ti nude 10% popusta na proslavu rođendana.

Learn more